Απόκτηση πιστοποιητικού γνώσης χειρισμού Η/Υ – Υλοποίηση σεμιναρίων από το ΚΕΔΙΒΙΜ2 EXELIXIS

Απόκτηση πιστοποιητικού γνώσης χειρισμού Η/Υ – Υλοποίηση σεμιναρίων από το ΚΕΔΙΒΙΜ2 EXELIXIS

Απόκτηση πιστοποιητικού γνώσης χειρισμού Η/Υ – Υλοποίηση σεμιναρίων από το ΚΕΔΙΒΙΜ2 EXELIXIS

Η κατοχή πιστοποίησης στην πληροφορική αποδεικνύει τη γνώση και την ικανότητα στο χειρισμό Η/Υ και ενισχύει την αναγνωρισιμότητα αυτών των προσόντων.

Η γνώση χρήσης Η/Υ αποτελεί απαραίτητο εφόδιο σταδιοδρομίας για κάθε άτομο που αναζητά εργασία ή επαγγελματική ανέλιξη στον ιδιωτικό ή στο δημόσιο τομέα.

Για τη διεκδίκηση θέσης στο Δημόσιο Τομέα απαιτείται απόδειξη της γνώσης χρήσης Η/Υ. Στην πλειονότητα των διαγωνισμών του Δημοσίου και του ΑΣΕΠ το πιστοποιητικό πληροφορικής αποτελεί πλέον υποχρεωτικό προσόν και θεωρείται τίτλος που πρέπει να κατέχει ο υποψήφιος για να έχει τη δυνατότητα να πάρει μέρος στο διαγωνισμό.

Η ικανότητα χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή είναι απαραίτητη και στον ιδιωτικό τομέα, καθώς αναβαθμίζει την ποιότητα της εργασίας στους εργαζόμενους και δημιουργεί ευκαιρίες και δυνατότητες απασχόλησης στους ανέργους καθιστώντας τους παραγωγικούς στο σύγχρονο και απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον.

Το ΚΕΔΙΒΙΜ2 EXELIXIS συνεργαζόμενο με το φορέα Global Cert προσφέρει τη δυνατότητα λήψης πιστοποιητικού στην πληροφορική το οποίο είναι αναγνωρισμένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσώπων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) και αποδεκτό από το ΑΣΕΠ για πρόσληψη στο δημόσιο.

Σεμινάρια για τη λήψη πιστοποίησης στην πληροφορική υλοποιούνται σε όλη τη διάρκεια του έτους με εγγυημένη την επιτυχία και εξασφαλισμένη την απόκτηση και διεύρυνση γνώσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 24410 40050 & 6987506007 ή στα γραφεία του ΚΕΔΙΒΙΜ2 EXELIXIS που βρίσκονται στη διεύθυνση: Γαρδικίου 5, Καρδίτσα.

ΦΩΤΟ GLOBAL CERT

SHARE