Επιτυχιών συνέχεια για τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας

Επιτυχιών συνέχεια για τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας

Επιτυχιών συνέχεια για τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας

Στις 12/06/2016 διεξήχθη αγώνας ποδηλασίας δρόμου αντοχής »Μάχη Πόρτας» στην Πύλη Τρικάλων από τον Π.Σ Τρικάλων, ενταγμένος στο επίσημο πρόγραμμα της Ε.Ο.Π. Ο όμιλός μας συμμετείχε με έξι αθλητές στις κατηγορίες μίνι, παμπαίδων και παίδων.

Στην κατηγορία μίνι ο Μαγγίνας Θωμάς τερμάτισε στην 9η θέση
Στην κατηγορία παμπαίδων ο Τσιρογιάννης Γεώργιος πιστός στο ραντεβού με το βάθρο κατέκτησε την 2η θέση ( ασημένιο μετάλλιο ) και ο Αντωνίου Κων/νος την 4η θέση δείχνοντας ότι σταθερά ανεβαίνει σε απόδοση.
Στην κατηγορία παίδων ο Ευσταθίου Βασίλειος κατέκτησε την 5η θέση, ο Σακκελαρόπουλος Ηλίας σαφώς πιο βελτιωμένος κατέκτησε την 8η θέση και ο Τρέμμας Αναστάσιος την 11η.

Το ΔΣ του ομίλου συγχαίρει τους αθλητές, τον προπονητή,τους γονείς και τους χορηγούς μας . Ευχαριστούμε πολύ τον Ευσταθίου Κων/νο για την αδιάκοπη και πολύτιμη προσφορά του στον όμιλό μας.

Οι προπονήσεις του Π.Ο.Κ γίνονται κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο στις 17:00, από τα γραφεία του ομίλου, Αντιμάχου 3, πλησίον του Θερινού κιν/γράφου. Τηλ επικοινωνίας 6974338617. Ιστοσελίδα, www.podilatikoskarditsas.gr.