Θ. Θεοχαρόπουλος: «Εργαζόμαστε για την ανασυγκρότηση του χώρου της κεντροαριστεράς»

Θ. Θεοχαρόπουλος: «Εργαζόμαστε για την ανασυγκρότηση του χώρου της κεντροαριστεράς»

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ προανήγγειλε από την Καρδίτσα την ίδρυση ενός μεγάλου προοδευτικού μεταρρυθμιστικού σοσιαλδημοκρατικού φορέα σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ

Θ. Θεοχαρόπουλος: «Εργαζόμαστε για την ανασυγκρότηση του χώρου της κεντροαριστεράς»

«Εργαζόμαστε για την ανασυγκρότηση του χώρου της κεντροαριστεράς με μεγάλη ταχύτητα, για να υπερβεί η χώρα την κρίση…» δήλωσε σήμερα από την Καρδίτσα, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ο ίδιος τόνισε πως η επιτροπή των κομμάτων ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΠΟΤΑΜΙ ολοκληρώνει το έργο της και σε λίγες ημέρες παρουσιάζει την κοινή πρότασή της.

«Τα κόμματα πρέπει χωρίς αμφιταλαντεύσεις, χωρίς περιχαρακώσεις να προχωρήσουν άμεσα σε ένα μεγάλο προοδευτικό μεταρρυθμιστικό σοσιαλδημοκρατικό φορέα για να μπορέσει η χώρα να έχει προοδευτικές λύσεις» επεσήμανε μεταξύ άλλων για να προσθέσει:

«Γιατί οι πολίτες είναι εγκλωβισμένοι, απογοητευμένοι από τις πολιτικές που έχουν ασκηθεί και ψάχνουν εναλλακτικές..».

Ο κ. Θεοχαρόπουλος κλείνοντας την τοποθέτησή του αναφέρθηκε και τα μεγάλα έργα της περιοχής που πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα, λέγοντας πως «πρέπει να ολοκληρωθεί ο Ε65, ένα έργο πνοής για όλη της Ελλάδα, τα αρδευτικά δίκτυα για τη μείωση του κόστους παραγωγής και όλα εκείνα τα έργα που θα μπορέσουν να δώσουν δουλειές. «Γιατί δεν θα βγούμε από την κρίση, αν δεν μειωθεί η ανεργία».

Μετά το πέρας της συνέντευξης τύπου, ο κ. Θεοχαρόπουλος συναντήθηκε με φορείς στο αναψυκτήριο του Παυσιλύπου και αφού είχε ολοκληρώσει τις προγραμματισμένες επισκέψεις του.

Θεοχαροπουλος (2)

Θεοχαροπουλος (3)

Θεοχαροπουλος (4)

Θεοχαροπουλος (5)

SHARE