Θεατρική παράσταση «ένα πουλί στη χώρα των γάτων» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας

Θεατρική παράσταση «ένα πουλί στη χώρα των γάτων» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας

την Πέμπτη 16-6-2016, ώρα 20:30

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας και το Θεατρικό Εργαστήριο Καρδίτσας «τέχνης παίδευσις» συνδιοργανώνουν τη θεατρική παράσταση των παιδικών τμημάτων του εργαστηρίου με τίτλο «ένα πουλί στη χώρα των γάτων».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16/6/2016 και ώρα 20:30 στην αυλή του Αρχαιολογικού Μουσείου Καρδίτσας, με ελεύθερη είσοδο.

Οι μικροί πρωταγωνιστές παρουσιάζουν μέσα από την παράσταση το αποτέλεσμα της προσπάθειας του χρόνου που πέρασε, μεταφέροντας σε μικρούς και μεγάλους σημαντικά μηνύματα με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο. Μια γλαροπούλα πέφτει θύμα της θαλάσσιας ρύπανσης. Πριν ξεψυχήσει, εμπιστεύεται το αβγό της στον καλό γάτο Ζορμπά και του ζητά το λόγο του, ότι θα κλωσήσει το αβγό, δεν θα φάει το γλαρόπουλο, και θα του μάθει να πετά. Ο Ζορμπάς τον δίνει. Μα είναι ποτέ δυνατόν ένας γάτος να μάθει σ” ένα γλάρο να πετάει;

Από το πιο τρυφερό κι ευαίσθητο βιβλίο του    Luis Sepulverda που επισημάνει , για μικρούς και μεγάλους .

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας, παραμένοντας ανοικτό σε συνεργασίες με τοπικούς φορείς πολιτισμούς, επιχειρεί αφενός τη σύνδεση της σύγχρονης πολιτιστικής δημιουργίας και δράσης με εκείνη της ιστορίας και του παρελθόντος, και αφετέρου την ενεργή του συμμετοχή στην καθημερινή ζωή της πόλης και της περιοχής.

Με αυτό το σκεπτικό είναι καλεσμένοι όλοι σε μια βραδιά θεάτρου και τέχνης, σε ένα περιβάλλον ευχάριστο και εξόχως δημιουργικό, στην αυλή του Αρχαιολογικού Μουσείου Καρδίτσας.

1

SHARE