Στο «τιμόνι» του ΕΒΕΚ γύρισε ξανά ο Βύρων Παππάς

Στο «τιμόνι» του ΕΒΕΚ γύρισε ξανά ο Βύρων Παππάς

Στο «τιμόνι» του ΕΒΕΚ γύρισε ξανά ο Βύρων Παππάς

- Εκλέχθηκε Πρόεδρος με 14 ψήφους

- Απoυσίαζαν δυο σύμβουλοι από τον συνδυασμό Αντωνίου

Νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας εκλέχθηκε εκ νέου σήμερα το μεσημέρι ο κ. Βύρωνας Παππάς.

Μετά από μυστική ψηφοφορία έλαβε 14 ψήφους, ενώ ο συνυποψήφιός του κ. Κώστας Ψυχογιός, 5 ψήφους. (Ψήφισαν 19, άκυρα – λευκά 0).

Αξίζει να αναφέρουμε πως από τη συνεδρίαση που είχε ως μοναδικό θέμα την εκλογή Προέδρου, απουσίαζαν δύο σύμβουλοι από τον συνδυασμό Αντωνίου, οι κ.κ. Γιώργος Κατσίκης και Βασίλης Τρέμμας. Ενώ παρών ήταν ο αντικαταστάτης του κ. Ηλία Τρίγκα, ο κ. Νικόλαος Παλάσκας.

Πριν κατατεθούν οι υποψηφιότητες και αναδειχθεί η εφορευτική επιτροπή (Ψαρρής, Παπουτσής, Μπράχος), ο προεδρεύων – Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Χρήστος Σαλιαράκης καλωσόρισε το νέο Διοικητικό Σύμβουλο και ευχήθηκε το υπόλοιπο της θητείας τους, να κυλήσει ομαλά για όλους.

Ακολούθως ο κ. Παππάς ανακοίνωσε πως θα διεκδικήσει την προεδρία, διευκρινίζοντας ωστόσο πως δεν θα είναι υποψήφιος για Πρόεδρος στις εκλογές του Φλεβάρη.

«Μείναμε πίσω, το Επιμελητήριο πρέπει να είναι ενωμένο, να υπάρχει ομόνοια για να μπορέσουν να επιλυθούν τα οξυμμένα προβλήματα της αγοράς» σημείωσε ο ίδιος.

Στη συνέχεια ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Ηλίας Αντωνίου αναφέρθηκε στις κόντρες του παρελθόντος, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το αδιέξοδο.

«Εκτός συμβουλίου έχουμε καλή εικόνα, εντός συμβουλίου, κακή. Για οποιοδήποτε σημείο ευθύνομαι εγώ και ζητώ συγνώμη. Έκανα και λάθη…» δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Εύχομαι να έχουμε καλή συνεργασία, και όλοι μαζί να καταφέρουμε να επαναφέρουμε το Επιμελητήριο στο επίπεδο που του αρμόζει.

Επίσης, θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη και από την υπηρεσία εάν κάποιες φορές υπέρβαλλα και δεν φέρθηκα με τον τρόπο που έπρεπε.

Ακόμη να ευχαριστήσω την ομάδα του Διοικητικού, τους κ.κ. Κηρύκο, Σαλιαράκη, Τρίγκα, Μπράχο, Τρέμμα και Κατσίκη και να ευχηθώ στη νέα, να προσφέρει έργο».

Κλείνοντας ο κ. Αντωνίου δήλωσε απλός στρατιώτης που θα είναι παρών, ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του τρίτου συνδυασμού κ. Γιώργος Ντενίσης ευχήθηκε ομόνοια και σύμπνοια, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει την «αγάπη» που «πλημμύρισε» το σημερινό συμβούλιο.

Τέλος, ο κ. Κώστας Ψυχογιός δήλωσε πως θα κατέβει υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το καλό του Επιμελητηρίου.

ΕΒΕΚ (1)

ΕΒΕΚ (8)

ΕΒΕΚ (2)

ΕΒΕΚ (3)

ΕΒΕΚ (5)

ΕΒΕΚ (7)

 

SHARE