Με πολλά χαμόγελα απο μικρούς και μεγάλους η τελετή λήξης του Ηρακλή...

Με πολλά χαμόγελα απο μικρούς και μεγάλους η τελετή λήξης του Ηρακλή Παλαμά

Με πολλά χαμόγελα απο μικρούς και μεγάλους η τελετή λήξης του Ηρακλή Παλαμά

Με τους γονείς να έρχονται αντιμέτωποι στο γήπεδο με τα παιδιά τους και μέσα σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε φέτος η τελετή λήξης της λειτουργίας της Ακαδημίας μας.

Σε ένα πραγματικά κατάμεστο και κιτρινισμένο χώρο όλοι οι εμπλεκόμενοι στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ηρακλής Παλαμά (παιδιά,γονείς,προπονητές) ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Σεπτέμβρη.

??????????

??????????

Σε όλα αυτά τα παιδιά που για μια ολόκληρη χρονιά συμμετείχαν σε όλες τις δραστηριότητες της Ακαδημίας (αγωνιστικές και μη), απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια. Οι υπεύθυνοι του Ηρακλή όμως είχαν φροντίσει φέτος να κάνουν ένα δώρο και στους γονείς. Σε κάθε γονέα λοιπόν δόθηκε δώρο μια φανέλα της ομάδας με ένα λογότυπο στη πλάτη που αντιπροσωπεύει πλήρως αυτό που πρεσβεύει ο Ηρακλής Παλαμά!!

Θέλουμε να συγχαρούμε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους και να ευχαριστήσουμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην Ακαδημία μας και στους προπονητές της. Τονίζουμε και πάλι οτι δίνουμε ιδιαίτερη σημασία όλοι στην ομάδα μας, όχι μόνο στην αγωνιστική πρόοδο των παιδιών, αλλά και στην σωστή διαπαιδαγώγηση τους σαν χαρακτήρες και προσωπικότητες.

Ευχαριστούμε το «ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΝΟΥΛΑΣ» και ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη Κων/νο Νούλα, όχι μόνο για την προσφορά των μεταλλίων και των αναψυκτικών-νερών στην τελετή λήξης αλλά και επειδή γενικότερα ήταν δίπλα μας καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

Ηρακλής Παλαμά (6)

??????????

??????????

Ηρακλής Παλαμά (1)