Θερινή συναυλία συνόλων και σολίστ του Ωδείου Καρδίτσας – Κων/νος Ευθυμιάδης

Θερινή συναυλία συνόλων και σολίστ του Ωδείου Καρδίτσας – Κων/νος Ευθυμιάδης

Σάββατο 25 Ιουνίου, στις 9 μ.μ. στο Παυσίλυπο

Θερινή συναυλία συνόλων και σολίστ του Ωδείου Καρδίτσας – Κων/νος Ευθυμιάδης

Παραδοσιακή και κλασική μουσική συνυπάρχουν στην  Συναυλία Μουσικής του Ωδείου Καρδίτσας- Κων/νος Ευθυμιάδης, που θα πραγματοποιηθεί στο αίθριο χώρο του Παυσίλυπου, σήμερα Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 στις 9 μ.μ, επί τη λήξει της σχολικής χρονιάς.

Το Ωδείο – Ευθυμιάδη κλείνοντας μια καρποφόρο και παραγωγική σχολική χρονιά ολοκληρώνει τις καλλιτεχνικές του εκδηλώσεις με μία πρωτότυπη και εντυπωσιακή συναυλία με τη συμμετοχή καθηγητών, σπουδαστών και μουσικών συνόλων. Πρωτότυπη καθώς θα παρουσιαστούν έργα της οπερατικής μουσικής φιλολογίας από σολίστ της Καρδίτσας, ενώ ταυτόχρονα θα ερμηνευτούν παραδοσιακά τραγούδια από το σύνολο παραδοσιακής μουσικής του Ωδείου.

Λαμβάνουν μέρος:

1. Η τάξη Μονωδίας – Τραγουδιού του Ωδείου, που θα παρουσιάσει ένα πλούσιο ρεπερτόριο έντεχνης ελληνικής και κλασικής μουσικής. (Καθηγήτρια η Κατερίνα Οικονόμου, σολίστ της Σκάλας του Μιλάνου). Στο πιάνο συνοδεύει η καθηγήτρια πιάνου Γιούλη Αγιώτη.

2. Το παραδοσιακό σχήμα του Ωδείου, που θα ερμηνεύσει τραγούδια της ελληνικής παράδοσης (Κλαρίνο ο καθηγητής του Ωδείου Βασίλης Σιλιόγκας).

3. Η κιθαριστική ορχήστρα και η ορχήστρα εγχόρδων- βιολιών σε ελληνικό, ξένο και κλασικό ρεπερτόριο.

4. Η Παιδική Χορωδία του Ωδείου, υπό τη Διεύθυνση της Γιούλης Αγιώτη.

Το Ωδείο φιλοξένησε στους χώρους του δύο καταπληκτικές συναυλίες τις τελευταίες μέρες. Η πρώτη με το TRIO MYTHOS της Ρώμης (πιάνο, βιολί, τσέλο) και η δεύτερη ρεσιτάλ πιάνου με τον Σέρβο Ivan Basic, προσφέροντας στους γονείς, μαθητές, καθηγητές, χορωδούς και φιλόμουσο κοινό ανεπανάληπτες μουσικές εμπειρίες.

Την ερχόμενη εβδομάδα ολοκληρώνονται οι εξετάσεις του Ωδείου ετήσιες προαγωγικές, πτυχιακές και διπλωματικές.

SHARE