ΝΔ: Πολιτικός του ψέματος και της αναξιοπιστίας ο Τσίπρας – Όχι στην...

ΝΔ: Πολιτικός του ψέματος και της αναξιοπιστίας ο Τσίπρας – Όχι στην απλή αναλογική

ΝΔ: Πολιτικός του ψέματος και της αναξιοπιστίας ο Τσίπρας – Όχι στην απλή αναλογική

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης περιοδεύει στη Σύρο στο πλαίσιο της δραστηριότητάς του για «άνοιγμα στην κοινωνία».

Η ΝΔ με ανακοίνωσή της εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για τα όσα είπε στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας τον ως τον πολιτικό «του ψέματος και της αναξιοπιστίας».

Σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου του κόμματος τονίζεται πως ο κ. Τσίπρας μπορεί σήμερα να εμφανίστηκε ως υπέρμαχος των αξιών της ενωμένης Ευρώπης, όμως, όπως επισημαίνεται : «Θα τον καλωσορίζαμε σε αυτές τις αξίες, αν δεν γνωρίζαμε, μαζί με όλους τους Έλληνες, ότι είναι ο πολιτικός του ψέματος και της αναξιοπιστίας. Είναι εκείνος που οδήγησε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού και σε ένα αχρείαστο και διχαστικό δημοψήφισμα. Εκείνος που συγκυβερνά με τον υμνητή του Φάρατζ. Ο πολιτικός που και τώρα συμπεριφέρεται με ανευθυνότητα και ιδιοτέλεια. Με το βλέμμα στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και όχι στους Έλληνες και την Ελλάδα».

Αναφερόμενη στα όσα είπε ο Πρωθυπουργός για τον εκλογικό νόμο, η ΝΔ τονίζει πως αποδεικνύεται ότι ο κ. Τσίπρας δεν άλλαξε, καθώς η απλή αναλογική είναι ένα εκλογικό σύστημα που οδηγεί τη χώρα στην ακυβερνησία, προσθέτοντας προβλήματα σε μια πολύ δύσκολη καμπή.
«Κατά τα άλλα, υιοθετεί στα λόγια και με μεγάλη καθυστέρηση τους στόχους του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για το πρωτογενές πλεόνασμα και την αντιμετώπιση της ανεργίας. Μόνο που δεν μπορεί να τους υλοποιήσει, γιατί εκείνος πιστεύει δογματικά στην υπερφορολόγηση και όχι στις μεταρρυθμίσεις. Ευτυχώς οι Έλληνες τον έχουν καταλάβει» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

SHARE