Με επιτυχία για δεύτερη συνεχή χρονιά τα ΠΡΟΔΡΟΜΗΤΕΙΑ 2016

Με επιτυχία για δεύτερη συνεχή χρονιά τα ΠΡΟΔΡΟΜΗΤΕΙΑ 2016

Με επιτυχία για δεύτερη συνεχή χρονιά τα ΠΡΟΔΡΟΜΗΤΕΙΑ 2016

Με επιτυχία για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 24/6 στην πλατεία του χωριού τα ΠΡΟΔΡΟΜΗΤΕΙΑ 2016 .

Ο πρόεδρος του μορφωτικού συλλόγου Προδρόμου Βησσάρης Ζησόπουλος καλωσόρισε τον κόσμο και ευχαρίστησε τους κατοίκους που κάθε φορά αγκαλιάζουν με θέρμη και στηρίζουν τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του μορφωτικού.

Στην εκδήλωση εμφανίστηκε το παιδικό χορευτικό τμήμα του μορφωτικού συλλόγου Προδρόμου , το παιδικό τμήμα Παλαμά , το γυναικείο τμήμα της Αγίας Παρασκευής και το εφηβικό τμήμα του Αγίου Θεοδώρου.

Οι δημότες στη συνέχεια διασκέδασαν με τη λαϊκή ορχήστρα Μουσικές Αποδράσεις .

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος τις τοπικής κοινότητας Προδρόμου Οικονόμου Βάϊος,  ο τοπικός σύμβουλος Κουφόπουλος Ιωάννης,  ο αντιδήμαρχος  Δημήτρης Αραμπατζής, ο αντιδήμαρχος Αντωνίου Σωτήρης,  ο πατέρας Βάϊος Στεργιούλας και ο Ορέστης Ψαχούλας  απο την περιφέρεια.

Το ΔΣ του συλλόγου ευχαριστεί επίσης τους συλλόγους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχαριστεί επίσης τη Νέα Ένωση, την Ενεργειακή του δήμου Καρδίτσας και τον δήμο για την πολύτιμη στήριξη τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης .

Το ΔΣ ευχαριστεί ιδιαιτέρως τη χοροδιδάσκαλο Σοφία Τζέλλα του συλλόγου για την άγαστη συνεργασία και την ανεκτίμητη βοήθεια της σε θέματα παράδοσης και πολιτισμού!

ΠΡΟΔΡΟΜΗΤΕΙΑ 2016 (1)

ΠΡΟΔΡΟΜΗΤΕΙΑ 2016 (3)

ΠΡΟΔΡΟΜΗΤΕΙΑ 2016 (4)

ΠΡΟΔΡΟΜΗΤΕΙΑ 2016 (6)

ΠΡΟΔΡΟΜΗΤΕΙΑ 2016 (5)