Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών στην πόλη του Βόλου

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών στην πόλη του Βόλου

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών στην πόλη του Βόλου

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών που τελέστηκαν κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα στην πόλη του Βόλου και συνελήφθη, σήμερα (29-06-2016) το πρωί στην πόλη, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας 45χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της πλαστογραφίας.

Ειδικότερα, από τη  πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, εξακριβώθηκε ότι το πρωί της (09-06-2016), ο δράστης αφαίρεσε από πάγκο λαϊκής αγοράς ένα τσαντάκι που περιείχε άδεια ικανότητας οδήγησης, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, ιδιοκτησίας 31χρονου ημεδαπού, ενώ το πρωί της (17-06-2016) αφαίρεσε άλλο τσαντάκι από σταθμευμένο λεωφορείο του αστικού ΚΤΕΛ, το οποίο περιείχε εισιτήρια των αστικών γραμμών, χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα του οδηγού.

Σήμερα το πρωί ο δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, προσήχθη και συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε η προαναφερόμενη αφαιρεθείσα άδεια ικανότητας οδήγησης, στην οποία είχε επιμελώς προσκολλήσει άδεια ικανότητας οδήγησης μοτοσικλέτας γερμανικών Αρχών του ιδίου, κατασκευάζοντας έτσι νοθευμένη άδεια οδήγησης στο όνομά του.

Επιπλέον, κατασχέθηκε από την κατοχή του μέρος των αφαιρεθέντων εισιτηρίων από το αστικό λεωφορείο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.