Ευχαριστίες του Α.Σ.Κ. στους αθλητές που δε συνεχίζουν

Ευχαριστίες του Α.Σ.Κ. στους αθλητές που δε συνεχίζουν

Ενώ οι προπονήσεις της μεταβατικής περιόδου θα διαρκέσουν έως τις 10 Ιουλίου

Ευχαριστίες του Α.Σ.Κ. στους αθλητές που δε συνεχίζουν

Μετά την ολοκλήρωση της περιόδου των μεταγραφών και των δηλώσεων των καταστάσεων αθλητών, ο Α.Σ.Καρδίτσας ενημερώνει πως οι αθλητές της περυσινής ανδρικής ομάδας Νίκος Αντωνίου, Χρήστος Βούλγαρης, Θωμάς Γεωργίου, Παναγιώτης Δεσπούλης και Θοδωρής Πανάρας δε θα συνεχίσουν τη νέα περίοδο στο σύλλογο. Ο Α.Σ.Κ. αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τους πέντε αθλητές για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους προς την ομάδα και το μπάσκετ της Καρδίτσας και την καθοριστική τους συμβολή στην επιτυχημένη πορεία και την άνοδο στη Β’ Εθνική. Τους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στα επόμενα αθλητικά τους βήματα.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά το γυμναστή Αποστόλη Γιουβρή που με την κατάρτιση και το ήθος του, πρόσφερε σημαντικό έργο στην ομάδα κατά την προηγούμενη σεζόν

Μεταβατικές προπονήσεις έως 10 Ιουλίου

Οι καθημερινές προπονήσεις της μεταβατικής περιόδου συνεχίζονται στην ανδρική ομάδα και θα διαρκέσουν έως τις 10 Ιουλίου. Στη συνέχεια θα υπάρξει διακοπή για τέσσερις εβδομάδες, μέχρι τις 8 Αυγούστου όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Θυμίζουμε πως το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ξεκινά στις 2 Οκτωβρίου 2016.

 

SHARE