Σημειολογική η τελετή λήξης στη Σχολή του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα

Σημειολογική η τελετή λήξης στη Σχολή του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα

Σημειολογική η τελετή λήξης στη Σχολή του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα

Μέσα σε ένα ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα το απόγευμα της Δευτέρας, 4 Ιουλίου, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Αγίου Νικολάου . Η εκδήλωση δεν μπορούσε φυσικά να αρχίσει με κάτι άλλο εκτός από ποδόσφαιρο. Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες της Σχολής, αλλά και οι γονείς τους, ξεδίπλωσαν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες σε ένα διπλό που είχε στην κυριολεξία την έννοια του «οικογενειακού». Οι επετειακές ερυθρόλευκες φανέλες με το «90» στο μανίκι ίδρωσαν για ακόμη μια φορά διεκδικώντας τη νίκη. Μια νίκη που δεν ήταν άλλη από την επιτυχημένη πρώτη χρονιά λειτουργίας της Σχολής του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα και μάλιστα στα 15 χρόνια λειτουργίας του Δικτύου των Σχολών του Ολυμπιακού.

Μετά το πέρας της αγωνιστικής δράσης ακολούθησαν αναψυκτικά και ολιγόλεπτη ανάπαυλα, για να έρθει η σειρά της τελετής λήξης.

Το λόγο πήρε ο Διευθυντής της Σχολής κ. Ηλίας Σχορετσανίτης ο οποίος συνεχάρη τους αθλητές για τις επιδόσεις τους και ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον Ολυμπιακό και τη Σχολή Καρδίτσας, υποσχόμενος μια ακόμη πιο δραστήρια και «ερυθρόλευκη» χρονιά. Εν συνεχεία μετέφερε σε παιδιά και γονείς το χαιρετιστήριο μήνυμα του Διευθύνοντος Συμβούλου της «Θρύλος Α.Ε» κ. Γιώργου Παύλου και του Διευθυντή του Δικτύου των Σχολών του Ολυμπιακού κ. Βασίλη Νάνου.

Ιδιαίτερη αίσθηση κάνανε τα λόγια του βραβευμένου συγγραφέα κ. Ιωάννη Κορνιλάκη, ( ο οποίος μας έκανε την τιμή να παραβρεθεί στην τελετή λήξης και να κάνει τις απονομές των επαίνων) : «Χαίρομαι που βλέπω απέναντί μου παιδιά και γονείς, βέβαια, που ασχολούνται με τον αθλητισμό.  Τυχαία βρίσκομαι εδώ, γιατί μένω στον Πειραιά. Οπότε καταλαβαίνετε είμαι πάρα πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Σήμερα εδώ οι υπεύθυνοι ζήτησαν από μένα να σας δώσω έναν έπαινο και όλοι θα πάρετε έναν έπαινο γι αυτό που κάματε την προηγούμενη χρονιά. Αυτός ο έπαινος είναι γι αυτό που δείξατε και την αξία σας και την πρόοδό σας. Του χρόνου να ξέρετε ότι τα πράγματα θα είναι πολύ-πολύ πιο εντυπωσιακά. Θέλω να σας πω ότι αυτή τη χρονιά, το 2016, οι σχολές του Ολυμπιακού οι οποίες είναι σαράντα πέντε σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και στις Ηνωμένες Πολιτείες γιορτάζουν τα δεκαπέντε χρόνια. Ο έπαινος, λοιπόν, που θα πάρετε σήμερα έχει το σύμβολο πάνω της δεκαπενταετίας των σχολών  του Ολυμπιακού. Θέλω να σας πω κάτι : θέλουν να είσαστε με την ψυχή σας νικητές, όπως και ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα της νίκης και σε όλες τις 45 Σχολές, αυτό που θα κάνουμε σήμερα, αυτή τη συγκεκριμένη ημερομηνία 4 Ιουλίου 2016, πριν κάμποσα χρόνια σαν σήμερα, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια πολύ μεγάλη νίκη που έκτοτε δεν ξανάγινε ποτέ. Ήτανε 4 Ιουλίου 1961, πριν πενήντα πέντε χρόνια. Ο Ολυμπιακός νίκησε την ομάδα του μεγαλύτερου ποδοσφαιριστή που αναδείχτηκε ποτέ στον πλανήτη. Του Πελέ. Σαν σήμερα, λοιπόν, ο Ολυμπιακός πριν πενήντα πέντε χρόνια νίκησε την ομάδα της Σάντος, όπου ήταν ο Πελέ ποδοσφαιριστής και νίκησε μάλιστα δύο-ένα. Είναι πολύ σημαντικό και για μένα, γιατί καλούμαι να δώσω επαίνους σε σας και έχω γεννηθεί αυτή τη χρονιά και έρχομαι από τον Πειραιά. Σας ευχαριστώ πολύ λοιπόν, γιατί και για μένα είναι τιμητικό και θα ήθελα να ξεκινήσουμε στα παιδιά να δίνουμε τους επαίνους».

IMG_4804

Ακολούθησε η απονομή των επαίνων δια χειρός του κ. Κορνιλάκη και οι αναμνηστικές φωτογραφίες εν μέσω ανταλλαγής ευχών για καλό καλοκαίρι.  Το Σεπτέμβριο και πάλι μαζί, αθλούμενοι στην ομάδα των πρωταθλητών!

SHARE