Κ. Στεργίου: Τεράστιες ελλείψεις στο Νοσοκομείο Καρδίτσας

Κ. Στεργίου: Τεράστιες ελλείψεις στο Νοσοκομείο Καρδίτσας

Στην Καρδίτσα σήμερα ο Βουλευτής ΚΚΕ

Κ. Στεργίου: Τεράστιες ελλείψεις στο Νοσοκομείο Καρδίτσας

Τεράστιες ελλείψεις στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, τόσο σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όσο και σε εξοπλισμό διαπίστωσε κατά τη σημερινή του επίσκεψη στο νοσηλευτικό ίδρυμα ο Βουλευτής ΚΚΕ κ. Κώστας Στεργίου.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ, αναφέρθηκε στα οξυμμένα προβλήματα που υπάρχουν στη δημόσια υγεία, σημειώνοντας πως η πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί στην απαξίωση του συστήματος και στην εμπορευματοποίησή του από επιχειρηματικούς ομίλους.

Ο κ. Στεργίου δεσμεύθηκε πως μέσω του Ελληνικού Κοινοβουλίου θα αναδείξει τα τοπικά προβλήματα, ενώ ζήτησε από τους εργαζόμενους να ασκήσουν πίεση ώστε να επιλυθούν.

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του, ο Βουλευτής του ΚΚΕ μίλησε για την αλλαγή του εκλογικού νόμου, επισημαίνοντας πως επρόκειτο για «κουρνιαχτό», καθώς η κυβέρνηση προσπαθεί να κρύψει τα νέα βάρη που θα προστεθούν στις λαϊκές οικογένειες.

Υπενθύμισε δε πως το ΚΚΕ είναι αντίθετο σε πλαφόν και μπόνους και εμμένει σε «απλή άδολη και ανόθευτη αναλογική».

Μετά το πέρας της συνέντευξης τύπου ο κ. Στεργίου επισκέφθηκε το ΠΕΔΥ, ενώ συναντήθηκε και με εργαζόμενους του Σούπερ Μάρκετ Μαρινόπουλος.

SHARE