Χαλάρωσε για λίγο η Εθνική ομάδα βόλλεϋ πανκορασίδων στο Μουζάκι

Χαλάρωσε για λίγο η Εθνική ομάδα βόλλεϋ πανκορασίδων στο Μουζάκι

Χαλάρωσε για λίγο η Εθνική ομάδα βόλλεϋ πανκορασίδων στο Μουζάκι

Μετά από πολλές και συνεχόμενες προπονήσεις, τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας Πανκορασίδων είχαν την Τετάρτη την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να απολαύσουν μια μικρή ξενάγηση στην περιοχή.

Το πρωί της Τετάρτης επισκέφθηκαν το Σπίτι του Καραϊσκάκη στο Μαυρομμάτι, όπου και τους υποδέχτηκε ο κ. Δημήτρης Γιώτης, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου «Ο Καραϊσκάκης». Ο τελευταίος ανέλαβε την ξενάγηση των κοριτσιών στο μουσείο, την παρουσίαση των εκθεμάτων καθώς και μια εξιστόριση γεγονότων για τη ζωή και το θάνατο του μεγάλου ήρωα του ’21. Ακολούθησαν φωτογραφίες της ομάδας μπροστά από το άγαλμα του Καραϊσκάκη στην πλατεία Μαυρομματίου.

ethniki_pankorasidon_1

ethniki_pankorasidon_8

Από εκεί κατευθύνθηκαν προς το Φανάρι, στην εκκλησία του Αγίου Σεραφείμ, στην οποία έκαναν μία σύντομη στάση για να προσκυνήσουν.

ethniki_pankorasidon_3

Τελικός σταθμός της ξενάγησής τους υπήρξε η Λίμνη Πλαστήρα. Η ομάδα, με τους συνοδούς προπονητές Κώστα Γκούντα και Ανέστη Γιαννακόπουλο, ξεκίνησαν από το Φράγμα στο νότιο άκρο της λίμνης, επί της αρχής του ποταμού Ταυρωπού, στο οποίο τους έγινε μία σύντομη αναφορά για την ιστορία του φράγματος. Φεύγοντας από το φράγμα έκαναν το γύρο της λίμνης, έως την Πλαζ της Πεζούλας όπου και σταμάτησαν για μισή ώρα περίπου, πριν την επιστροφή τους στο Μουζάκι.

ethniki_pankorasidon_5

ethniki_pankorasidon_4

Το πρόγραμμα της ημέρας όμως περιλάμβανε και ασκήσεις χαλάρωσης. Το απόγευμα το βαν του Mouzaki Palace Hotel μετέφερε τα κορίτσια στην πισίνα του ξενοδοχείου, όπου ο φυσιοθεραπευτής κ. Κιτσάκης Αλέξανδρος είχε την ευκαιρία να δείξει στις αθλήτριες διάφορες μυοχαλαρωτικές ασκήσεις, καταπραΰνοντας τη σωματική κόπωση των ημερών.

Έτσι, πραγματοποιήθηκε μια ιδέα του κ. Βογιατζή Χρήστου, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ., ο οποίος εκ μέρους της Ομοσπονδίας ευχαριστεί θερμά το Δήμαρχο Μουζακίου κ. Κωτσό και τους συνεργάτες του για τη στήριξη στην όλη προσπάθεια της ομάδας και τη φιλοξενία στην πόλη του Μουζακίου, το Mouzaki Palace Hotel για την προσφορά των σύγχρονων εγκαταστάσεων του (πισίνα, spa) προς χρήση στα μέλη της ομάδας και το φυσιοθεραπευτή κ. Κιτσάκη Αλέξανδρο για την πολύτιμη βοήθεια του.

ethniki_pankorasidon_7

ethniki_pankorasidon_6

ethniki_pankorasidon

SHARE