Ο Κοσμάς Πανταζής στον Α.Σ.Καρδίτσας

Ο Κοσμάς Πανταζής στον Α.Σ.Καρδίτσας

Ο Κοσμάς Πανταζής στον Α.Σ.Καρδίτσας

O Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την ένταξη του Κοσμά Πανταζή στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας. Ο 28χρονος, ύψους 1.86 μ. αθλητής έρχεται να προστεθεί στην ομάδα της Καρδίτσας και να την ενισχύσει στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Πρόκειται για την έκτη προσθήκη αθλητή στο δυναμικό του Α.Σ.Κ., που με συγκεκριμένη στόχευση ολοκληρώνει σιγά-σιγά το ρόστερ για τη νέα σεζόν. Στόχος των κινήσεων, είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα έχει την ποιότητα και τις λύσεις για να σταθεί με αξιώσεις στο μακρύ και δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο Καστοριανός Κοσμάς Πανταζής είναι ένας έμπειρος και αθλητικός γκαρντ που μπορεί να αγωνιστεί ως πλέι μέικερ και ως σούτινγκ γκαρντ, κάτι που έκανε με επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια. Από το 2007 έως το 2014 αγωνίστηκε στο Άργος Ορεστικό, κατακτώντας το 2013 την άνοδο στη Β’ Εθνική, ενώ τη διετία 2014-2016 έπαιξε με την Καστοριά σε Γ’ και Β’ Εθνική. Πρόκειται για ένα αθλητή με αξιοσημείωτη πορεία στις εθνικές κατηγορίες, στην εμπειρία και τα προσόντα του οποίου ποντάρει ο Α.Σ.Καρδίτσας για την ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής.

Η διοίκηση καλωσορίζει τον Κοσμά Πανταζή στην οικογένεια του Α.Σ.Κ. και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

 

SHARE