4 συλλήψεις φυγόποινων σε Λάρισα και Βόλο

4 συλλήψεις φυγόποινων σε Λάρισα και Βόλο

4 συλλήψεις φυγόποινων σε Λάρισα και Βόλο

Σε τέσσερις συλλήψεις φυγόποινων προχώρησαν χθες οι αστυνομικές αρχές Λάρισας και Βόλου. Αναλυτικά:

Λάρισα:

Συνελήφθη, χθες (18-07-2016) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης επτά μηνών, για συκοφαντική δυσφήμιση.

Συνελήφθη, χθες (18-07-2016) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας, ένας 60χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης δύο μηνών, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Βόλος:

Συνελήφθη, χθες (18-07-2016) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, με ποινή φυλάκισης πέντε ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Συνελήφθη, χθες (18-07-2016) το πρωί στον Αλμυρό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας με ποινή φυλάκισης έξι μηνών, για παραβίαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.