Β. Λεβέντης: Όσοι δεν ψηφίσουν τον εκλογικό νόμο θα πρέπει να τιμωρηθούν...

Β. Λεβέντης: Όσοι δεν ψηφίσουν τον εκλογικό νόμο θα πρέπει να τιμωρηθούν από το λαό

Β. Λεβέντης: Όσοι δεν ψηφίσουν τον εκλογικό νόμο θα πρέπει να τιμωρηθούν από το λαό

Όσοι δεν ψηφίσουν τον εκλογικό νόμο πρέπει να τιμωρηθούν από τον ελληνικό λαό, τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, επισημαίνοντας ότι την προσεχή Πέμπτη θα είναι η πρώτη φορά που παρέχεται η ευκαιρία στη Βουλή να ψηφίσει δημοκρατικά.

Ο κ. Λεβέντης, μιλώντας στον Κ.Ο. του κόμματός του, υποστήριξε ότι το αίτημα της απλής αναλογικής είναι καθολικό και έστρεψε τα βέλη του κατά της Νέας Δημοκρατίας.

Η ΝΔ πάντα ήταν υπέρ του να της δωρίζουν βουλευτές, θέλανε και θέλουν να κυβερνούν με το ζόρι χωρίς τη θέληση της κοινωνίας … εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζουν ότι η απλή αναλογική είναι βόμβα σε βάρος της δημοκρατίας, οι ίδιοι είναι βόμβα, σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Πρόσθεσε ότι η απλή αναλογική είναι βάλσαμο που θα βγάλει τη χώρα από τα αδιέξοδα.

Αναφερόμενος στη στάση του Ποταμιού είπε πως αν την Πέμπτη δεν ψηφίσει τον νόμο, τότε είναι φανερή η συμφωνία με τον κ. Μητσοτάκη.

Σε ό,τι αφορά το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Λεβέντης υποστήριξε πως αν δεν ψηφίσει, τότε προδίδει όλους τους ψηφοφόρους του, ενώ χαρακτήρισε πιθανό, σε αυτήν την περίπτωση, να υπάρχει συμφωνία ΠΑΣΟΚ, Ποταμιού, Ν.Δ.