Ξεκινά σε λίγες μέρες το τριήμερο Φεστιβάλ «Με θέα το Αιγαίο» στα...

Ξεκινά σε λίγες μέρες το τριήμερο Φεστιβάλ «Με θέα το Αιγαίο» στα παράλια της Λάρισας

Ξεκινά σε λίγες μέρες το τριήμερο Φεστιβάλ «Με θέα το Αιγαίο» στα παράλια της Λάρισας

Πλούσιες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις θα απολαύσουν όσοι βρεθούν το τριήμερο 29, 30 & 31 Ιουλίου στα παράλια του νομού Λάρισας. Το φεστιβάλ πολιτισμού «Με θέα το Αιγαίο», που διοργανώνεται για δέκατη συνεχή χρονιά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, σε συνεργασία με τους Δήμους Αγιάς και Τεμπών, εντάσσεται στον γενικότερο σχεδιασμό για την ανάπτυξη των παραλίων της Λάρισας και της Θεσσαλίας γενικότερα και έχει ως στόχο την προβολή της περιοχής, ως ένας ξεχωριστός τόπος διακοπών.
Οι εκδηλώσεις του φετινού ποικίλου και ολοκληρωμένου προγράμματος του φεστιβάλ «Με Θέα στο Αιγαίο» είναι όλες δωρεάν για το κοινό .
Αυτό έγινε γνωστό σε συνέντευξη τύπου, η οποία δόθηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας. Αναλυτικά η δήλωση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας έχει ως εξής: «Για άλλη μια χρονιά διοργανώνουμε σε συνεργασία με τους Δήμους Αγιάς και Τεμπών το φεστιβάλ «Με θέα το Αιγαίο», ένα ολοκληρωμένο και αναβαθμισμένο φεστιβάλ, από την Αιγάνη μέχρι το Σκλήθρο. Το τριήμερο αυτό θα πραγματοποιηθούν 2 προβολές ταινιών, 6 μουσικές παραστάσεις, 4 θεατρικές, 9 παραστάσεις για τους μικρούς μας φίλους και 7 αθλητικές διοργανώσεις.
d13059d

SHARE