Απάντηση της ΝΟ.Δ.Ε Καρδίτσας σε δημοσίευμα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας με τίτλο:...

Απάντηση της ΝΟ.Δ.Ε Καρδίτσας σε δημοσίευμα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας με τίτλο: Αφωνία Ν.Δ. και Κυρ. Μητσοτάκη

Απάντηση της ΝΟ.Δ.Ε Καρδίτσας σε δημοσίευμα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας με τίτλο: Αφωνία Ν.Δ. και Κυρ. Μητσοτάκη

Με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας περί αφωνίας Ν.Δ. και του Προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη για τον φορολογικό έλεγχο που υποβλήθηκε το πρώην στέλεχος της τράπεζας UBS Χρήστου Σκλαβούνη , προκύπτουν τα παρακάτω συμπεράσματα :

Πρώτον ότι η κυβερνητική παράταξη βρίσκεται πλέον σε τόσο δεινή θέση που προσπαθεί με προπετάσματα καπνού να καλύψει τη ζοφερή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει χιλιάδες συμπολίτες μας λόγω των επιπτώσεων της υπερήφανης διαπραγμάτευσης. Τα 100 δις όμως του κόστους αυτής της διαπραγμάτευσης δυστυχώς, όσο και να προσπαθούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Καρδίτσα, δεν ξεχνιούνται. Το επόμενο διάστημα θα το νιώσουν στο πετσί τους οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες , οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι και οι αγρότες. Η φορολογική λαίλαπα που έρχεται δεν μπορεί να κρυφτεί.

Δεύτερον ότι η ένδεια επιχειρημάτων, οι αλλεπάλληλες κυβιστήσεις, η κατάργηση όλων των κόκκινων γραμμών έχει προκαλέσει τέτοια αμηχανία στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που πλέον τους οδηγεί στη μοναδική πολιτική τακτική που έχουν εξοικείωση, δηλαδή στη λάσπη. Δυστυχώς για αυτούς το παγόβουνο των προβλημάτων που δημιούργησαν σε ενάμιση χρόνο δεν κρύβεται με λίγη λάσπη  στον ανεμιστήρα.

Ο κ. Σκλαβούνης, όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος παραιτήθηκε από τη θέση που κατείχε σχετικά με την κατάρτιση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας. Τα υπόλοιπα θα τα εξετάσει η ελληνική δικαιοσύνη.

Το ερώτημα που τίθεται είναι σε πιο επίπεδο σοβαρής πολιτικής συζήτησης μπορείς να έρθεις με ένα κόμμα που κατάπινε την κάμηλο και διύλιζε τον κώνωπα. Πετάνε διάφορα ονόματα στον αέρα για να κερδίσουν εντυπώσεις. Για τα εκατομμύρια καταθέσεων και τα δεκάδες ακίνητα που έκρυψαν υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τσιμουδιά.

Για τα χρήματα που έστελναν στελέχη της κυβέρνησης στο εξωτερικό μια μέρα πριν τα capital controls, τσιμουδιά. Για την νέα διαπλοκή που στήνεται στις δημοσιές συμβάσεις και για το διορισμό των δικών μας παιδιών σε όλο τον κρατικό μηχανισμό, τσιμουδιά.

Η σιωπή της πολιτικής παρακμής που έχει επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι κυβερνητικοί εταίροι τους θα σπάσει σύντομα.

Εμείς απλά δεν θα πέσουμε στο επίπεδο τους.

Με Τιμή
Γραφείο Τύπου ΝΟ.Δ.Ε Καρδίτσας

SHARE