Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ιδιοκτήτη επιχείρησης στη Λάρισα

Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ιδιοκτήτη επιχείρησης στη Λάρισα

Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ιδιοκτήτη επιχείρησης στη Λάρισα

Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, απάτη σε βάρος ημεδαπού, ιδιοκτήτη επιχείρησης που διαπράχθηκε στην πόλη της Λάρισας.

Συνελήφθη ως δράστης χθες 02-08-2016 το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας 34χρονος ημεδαπός και αναζητείται ακόμη ένας ημεδαπός συνεργός του, ηλικίας 56 ετών, μετά από έγκληση σε βάρος τους, για το αδίκημα της απάτης.

 

Ειδικότερα, την 17-06-2016 ο 34χρονος μετέβη στην επιχείρηση του 59χρονου στη Λάρισα, όπου παρουσιάστηκε ως εκπρόσωπος εταιρίας κινητής τηλεφωνίας και με το πρόσχημα ότι η εταιρία του, στο πλαίσιο ανάπτυξης δικτύου, θα κατέβαλλε στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης μεγάλο χρηματικό ποσό, εφόσον εκείνος συμφωνούσε για την εγκατάσταση κεραίας σε χώρο ιδιοκτησίας του.

 

Έκτοτε και μετά από αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες οι δράστες ως υποτιθέμενοι εκπρόσωποι της εταιρίας, έπεισαν τον 59χρονο να καταθέσει διαδοχικά το συνολικό χρηματικό ποσό (2.566) ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό με δικαιούχους τους ίδιους, ως έξοδα σχετικά με την ολοκλήρωση της διαδικασίας.