ΝΔ προς ΠΑΣΟΚ: «Ακόμη ηχεί στα αυτιά του λαού το «λεφτά υπάρχουν»...

ΝΔ προς ΠΑΣΟΚ: «Ακόμη ηχεί στα αυτιά του λαού το «λεφτά υπάρχουν» του κ. Παπανδρέου»

ΝΔ προς ΠΑΣΟΚ: «Ακόμη ηχεί στα αυτιά του λαού το «λεφτά υπάρχουν» του κ. Παπανδρέου»

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση στον απόηχο της παραπομπής και πάλι του Ανδρέα Γεωργίου, του πρώην Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, στο Συμβούλιο Εφετών για την υπόθεση της διόγκωσης του ελλείμματος που το 2009 οδήγησε τη χώρα στο καθεστώς των μνημονίων. Σήμερα η ΝΔ επανήλθε με νέα ανακοίνωση.

«Ακόμη ηχούν στα αυτιά του ελληνικού λαού το «λεφτά υπάρχουν» του κ. Παπανδρέου, νυν προέδρου του ΚΙΔΗΣΟ» αναφέρει δίνοντας απάντηση σε χθεσινή ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

«Και, δυστυχώς, για το ΠΑΣΟΚ, οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση» προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή, αναφερόταν στα σοβαρά ερωτηματικά που προκύπτουν από την αναίρεση των αθωωτικών αποφάσεων των αρμόδιων δικαστικών συμβουλίων και η εκ νέου παραπομπή του κ. Γεωργίου, κάνοντας λόγο για κύκλους της Δικαιοσύνης που «για πολλοστή φορά κλείνουν τα μάτια για το πώς φτάσαμε στην κρίση του 2009 και το ποιοι ευθύνονται για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό και διώκουν αυτούς που απλά τον διαπίστωσαν» σημείωσε το ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας πως «στην προσπάθεια της διαστρέβλωσης της αλήθειας ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν απόλυτα», γι’ αυτό «δεν αποδέχθηκαν πρόσφατα την πρότασή μας για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει όλες τις εξελίξεις στην οικονομία από το 2001 μέχρι σήμερα».

ΠΗΓΗwww.ert.gr
SHARE