Προβάδισμα επτά μονάδων δίνει στην Κλίντον δημοσκόπηση του CNN

Προβάδισμα επτά μονάδων δίνει στην Κλίντον δημοσκόπηση του CNN

Προβάδισμα επτά μονάδων δίνει στην Κλίντον δημοσκόπηση του CNN

Με τα συνέδρια Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων να έχουν τελειώσει, ξεκινά ο πραγματικός «πόλεμος» ανάμεσα σε Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ.

Δημοσκόπηση του CNN εμφανίζει την Κλίντον επτά μονάδες μπροστά από τον Τραμπ, ενώ στο πλευρό της υποψηφίου των Δημοκρατικών, τάσσεται με όλες του τις δυνάμεις ο Γουόρεν Μπάφετ.

Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής δήλωσε αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ημέρα των εκλογών άτομα που δυσκολεύονται να πάνε να ψηφίσουν, ώστε να ενισχυθεί η Χίλαρι Κλίντον.

Αλλά και ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, επικρίνοντας την στάση και τις δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ, αναρωτήθηκε γιατί οι ρεπουμπλικάνοι εξακολουθούν να τον στηρίζουν.

Στο ρεπουμπλικανικό στρατόπεδο ο Τραμπ εξαπολύει δριμεία επίθεση στηνΚλίντον, φτάνοντας στο σημείο να την αποκαλέσει «διάβολο».

Εν τω μεταξύ, ο Ρεπουμπλικάνος βουλευτής στο Κογκρέσο, Ρίτσαρντ Χάναέγινε την Τρίτη ο πρώτος βουλευτής που αποφάσισε την ρήξη με το κόμμα του για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, αποδοκιμάζοντας τον Τραμπ, χαρακτηρίζοντας τον «ακατάλληλο» για την ηγεσία, τονίζοντας ότι θα ψηφίσει την Κλίντον.

ΠΗΓΗwww.ert.gr
SHARE