Στην Κ20 των Τρικάλων ο Παναγιώτης Μπόρλας

Στην Κ20 των Τρικάλων ο Παναγιώτης Μπόρλας

Στην Κ20 των Τρικάλων ο Παναγιώτης Μπόρλας

Προϊόν της δουλειάς του γυμναστή τερματοφυλάκων του A.O. Aστέρα Καρδίτσας Πολύκαρπου Φλέγκα είναι ο 16χρονος Παναγιώτης Μπόρλας που μετά από ατελείωτες ώρες προπόνησης  έφτασε στο επιθυμητό επίπεδο για να κάνει το άλμα στην καριέρα του.

Ο κ.Φλέγκας αναγνωρίζοντας το ταλέντο του μικρού και τις δυνατότητες που έχει ανέλαβε προσωπικά την προώθηση του και τον οδήγησε στα δοκιμαστικά τον Α.Ο. Τρικάλων. Άφησε τέλειες εντυπώσεις με αποτέλεσμα την επιλογή του.

Προπονητής των ακαδημιών στον Α.Ο. Τρίκαλα είναι ο γνωστός σε όλους μας Γιάννης Καλλιτζάκης και αυτός που θα αναλάβει τις τύχες του νεαρού τερματοφύλακα θα είναι ο Γιόζεφ Βάντσικ προπονητής τερματοφυλάκων.

ο νεαρός είναι γέννημα θρέμμα της ακαδημίας του A.O. Aστέρα. Βασικό στέλεχος στα τμήματα υποδομής, βασικό στέλεχος στις ομάδες τις ΕΠΣ Καρδίτσας πέρυσι ξεκίνησε βασικός τερματοφύλακας στον Α.Ο. Μορφοβουνιού που πανηγύρισε την άνοδΟ στην Β ερασιτεχνική κατηγορία. Στην συνέχεια μεταπήδησε στην 1η ομάδα του αστέρα με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή Γιάννη Παφλιά που του έδωσε την δυνατότητα να προπονηθεί και να  συμμετάσχει  στους αγώνες μπαράζ της ομάδας!

Με το μεράκι των προπονητών των ακαδημιών του A.O. Aστέρα για την σωστή εκμάθηση του ποδόσφαιρου στους μικρούς εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές και το ενδιαφέρον των παραγόντων για την άρτια λειτουργία των ακαδημιών ο Αστέρας Καρδίτσας παραμένει παραδοσιακή δύναμη στον χώρο των ακαδημιών..

Ευχόμαστε όλοι εμείς του Αστέρα στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας καλή ποδοσφαιρική σταδιοδρομία με υγεία και πάντα επιτύχεις!!

αΣΤΕΡΑς ΜΠΟΡΛΑΣ (1)

αΣΤΕΡΑς ΜΠΟΡΛΑΣ (2)