Εξαιρετικός ο Πετρούνιας στους κρίκους

Εξαιρετικός ο Πετρούνιας στους κρίκους

Εξαιρετικός ο Πετρούνιας στους κρίκους

Συγκέντρωσε 15.833 βαθμούς – Προκρίθηκαν στον τελικό διπλού σκιφ γυναικών οι Νικολαϊδου και Ασουμανάκη

Εξαιρετικός ήταν για μια ακόμα φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας στα πλαίσια του προκριματικού στους κρίκους αφού συγκέντρωσε 15.833 βαθμούς, πάνω από τον μεγάλο του αντίπαλο για το χρυσό μετάλλιο, τον Αρθούρ Ζανέτι.

Ο έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής εκτέλεσε το πρόγραμμα του χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα, ενώ δεν συνάντησε ιδιαίτερο πρόβλημα και στην έξοδό του.

Στις δώδεκα καλύτερες βάρκες του διπλού σκιφ γυναικών προκρίθηκαν οι Κατερίνα Νικολαϊδου και Σοφία Ασουμανάκη.

Οι Ελληνίδες κωπηλάτριες και μεγάλη ελπίδα της Ελλλάδας για ένα μετάλλιο ξεκίνησαν από την 1η διαδρομή της 3ης προκριματικής σειράς και εξασφάλισαν άμεσα την πρόκριση, χωρίς να χρειαστούν επαναληπτικό αγώνα, καταλαμβάνοντας την 3η θέση, πίσω από τη 2η Αυστραλία και την 1η Νέα Ζηλανδία. Σε επαναληπτικό θα διεκδικήσει την πρόκριση η 4η Τσεχία.

Οι ελληνίδες αθλήτριες παρά το πρόβλημα που αντιμετώπισαν, αφού του έφυγε ένα κουπί, μπόρεσαν να το ξαναπάρουν και να συνεχίσουν την κούρσα τους κερδίζοντας έτσι την πρόκριση.

Στον τελικό της ποδηλασίας δρόμου (αγώνας αντοχής) αγωνίζεται σήμερα, Σάββατο, ο Γιάννης Ταμουρίδης, ενώ ελληνικές συμμετοχές έχουμε στην ενόργανη (Μάρας), Κωπηλασία (Ασουμανάκη/Νικολαίδου, Γιάνναρος/Ντούσκος/Μαγδανής/Πέτρου), υδατοσφαίριση ανδρών και κολύμβηση (Ντουντουνάκη, Βουρνά, Δημητρίου, Σαμιλίδης).

ΠΗΓΗwww.tovima.gr
SHARE