Νεκρός εντοπίστηκε κυβερνήτης αλιευτικού στην Σκιάθο

Νεκρός εντοπίστηκε κυβερνήτης αλιευτικού στην Σκιάθο

Νεκρός εντοπίστηκε κυβερνήτης αλιευτικού στην Σκιάθο

Νεκρός εντοπίστηκε ο κυβερνήτης αλιευτικού σκάφους που αναζητούνταν από τα ξημερώματα της Κυριακής, στην θαλάσσια περιοχή Καλαμάκι Σκιάθου.

Το αλιευτικό σκάφος «ΠΑΝΑΓΙΑ» του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε χθες τα ξημερώματα, στην θαλάσσια περιοχή Καναπίτσα Σκιάθου, ακυβέρνητο και χωρίς να επιβαίνει κάποιος σε αυτό, έχοντας τη μηχανή του σε λειτουργία.

Άμεσα απέπλευσε για την περιοχή, περιπολικό σκάφος του λιμενικού, το οποίο εντόπισε το σκάφος και το αγκυροβόλησε στη συνέχεια σε ασφαλές σημείο.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, ξεκίνησαν άμεσα έρευνες στην περιοχή, στην οποία συμμετείχαν τρία περιπολικά σκάφη του λιμενικού, ιδιωτικά σκάφη και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας για τον εντοπισμό του αγνοούμενου κυβερνήτη του σκάφους.

Ο κυβερνήτης εντοπίστηκε τελικά, από το ελικόπτερο, χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή Καλαμάκι στη Σκιάθο, στην οποία έσπευσε περιπολικό σκάφος του λιμενικού που τον μετέφερε στο λιμάνι της Σκιάθου. Στη συνέχεια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

ΠΗΓΗwww.ert.gr
SHARE