Συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα στη Λάρισα

Συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα στη Λάρισα

Συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα στη Λάρισα

Σε 4 συλλήψεις  για ναρκωτικά και όπλα προχώρησαν χθες οι αστυνομικές αρχές της Λάρισας. Αναλυτικά:

Συνελήφθη χθες (08-08-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 58χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τρία αυτοσχέδια τσιγάρα, μείγματος κάνναβης και καπνού

Συνελήφθη χθες (08-08-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, μείγματος κάνναβης και καπνού, το οποίο κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, χθες (08-08-2016) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαινε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία σπάθα, συνολικού μήκους (68) εκατοστά, με μήκος λάμας (45) εκατοστά.

Συνελήφθη, χθες (08-08-2016) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κουτί που περιείχε δεκατρία φυσίγγια.