Συνάντηση των ΠΕΔ Θεσσαλίας, Ηπείρου και Μακεδονίας για τον Ε-65

Συνάντηση των ΠΕΔ Θεσσαλίας, Ηπείρου και Μακεδονίας για τον Ε-65

Συνάντηση των ΠΕΔ Θεσσαλίας, Ηπείρου και Μακεδονίας για τον Ε-65

Διευρυμένη συνάντηση εργασίας με τους προέδρους των ΠΕΔ Ηπείρου , Στερεάς Ελλάδας , Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, με ταυτόχρονη παρουσία και πολιτικών παραγόντων θα πραγματοποιηθεί εντός του Σεπτεμβρίου για τον οδικό άξονα Ε – 65.

Αυτό ανακοινώνει ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας Γ. Κωτσός με αφορμή την επιστολή του δημοτικού συμβούλου, πρώην προέδρου του παραρτήματος Κεντροδυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ Κ. Διαμάντου για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο κ. Κωτσός, σε απαντητική του επιστολή προς τον κ. Διαμάντο αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «με πρωτοβουλία της ΠΕΔ Θεσσαλίας στις 11 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε στα Αμπελάκια του Δήμου Τεμπών, ημερίδα της ΠΕΔ Θεσσαλίας με τίτλο «ΑΝΑΔΕΙΞΗ – ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΤΕΜΠΩΝ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΚΑΙ ΟΔΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ», με συγκεκριμένη εισήγηση που ως τίτλο είχε Δρόμοι Ανάπτυξης Θεσσαλίας – ΠΑΘΕ – Οδικός Άξονας Ε-65. Η ανάλυση του θέματος έγινε από τον μελετητή Ζέκο Κων/νο και αναδείχθηκε περίτρανα η σπουδαιότητα τόσο για το τμήμα Καλαμπάκα – Παναγιά όσο και η διευρωπαϊκότητα του συγκεκριμένου έργου. Το ενδιαφέρον και ο προβληματισμός για την εξέλιξη αυτού του έργου ήταν εξαιρετικά έντονος με αποτέλεσμα να ανακοινώσω αμέσως την υλοποίηση μιας διευρυμένης συνάντησης εργασίας με τους προέδρους των ΠΕΔ Ηπείρου, Στερεάς Ελλάδας, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, με την παρουσία και πολιτικών παραγόντων.

Είναι σε όλους μας γνωστό ότι η συγκεκριμένη συνάντηση είναι ήδη προγραμματισμένη από την ΠΕΔ Θεσσαλίας να πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα τον μήνα Σεπτέμβριο . Προσωπική μου πεποίθηση αλλά και των μελών του ΔΣ είναι ότι τα αποτελέσματα αυτής της διευρυμένης συνάντησης εργασίας θα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα για τη Θεσσαλία με δεδομένο ότι για πρώτη φορά οι συγκεκριμένοι φορείς θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι συζήτησης για αυτό το τόσο σημαντικό έργο».

ΠΗΓΗwww.ert.gr
SHARE