Συνεχίζονται οι συναυλίες του φεστιβάλ Λιμνών

Συνεχίζονται οι συναυλίες του φεστιβάλ Λιμνών

Συνεχίζονται οι συναυλίες του φεστιβάλ Λιμνών

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, στο πλαίσιο του καθιερωμένου Φεστιβάλ Λιμνών Ν. Καρδίτσας 2016 συνεχίζει τις προγραμματισμένες της συναυλίες του φετινού καλοκαιριού.

Το Σάββατο 20 Αυγούστου 2016 και ώρα 21.30 μ.μ σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Σοφάδων στο Θέατρο Κτημένης της Λίμνης Σμοκόβου του Δήμου Σοφάδων θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε τους σπουδαίους ερμηνευτές Ελευθερία Αρβανιτάκη και Νίκο Πορτοκάλογλου.

Με δύναμη από το χειμώνα η Ελευθερία Αρβανιτάκη κι ο Νίκος Πορτοκάλογλου στην πρώτη τους κοινή καλοκαιρινή περιοδεία.

Μπλέκουν ομοιότητες και αντιθέσεις, ηλεκτρισμό κι ευαισθησία. Μοιράζονται συνεχώς την σκηνή, αντάλλασουν μεταξύ τους τραγούδια και με μαεστρία μοναδική οδηγούν την καταπληκτική τους μπάντα ανάμεσα σε δύση κι ανατολή σε μουσικές αγάπες και τραγουδιστικά «απωθημένα».

Όταν ο Νίκος ρωτάει “Should I Stay Or Should I Go?” η Ελευθερία έχει έτοιμη την απάντηση:  “Θα Σπάσω Κούπες”. Έπειτα, στην δήλωση “I Will Survive” χωρίς χρονοτριβή απαντάει με  “Ικαριώτικο” για να κορυφώσει το δικό τους  διαφορετικό live-party που άφηνει πίσω του κάθε βράδυ μόνο χαρούμενα χαμογελαστά πρόσωπα.

Αυτό το live-party ζεσταίνει ξανά τις μηχανές του και  παίρνει  τώρα τους καλοκαιρινούς δρόμους φθάνοντας το Σαββατόβραδο στη μαγευτική λίμνη Σμοκόβου του Δήμου Σοφάδων και τρέχει στη συνέχεια  ένα γύρο στην υπόλοιπη Ελλάδα και την Κύπρο.

Κι οι δύο τους, η Ελευθερία Αρβανιτάκη κι ο Νίκος Πορτοκάλογλου, σ’ αυτό το καλοκαιρινό ταξίδι δεν θα παραλείψουν να παρουσιάσουν και καινούργιο υλικό.

Η Ελευθερία θα συνεχίσει να αφηγείται ιστορίες από το τελευταίο της άλμπουμ “9+1 Ιστορίες” ενώ θα μας βάλει στον ρυθμό του νέου της σινγκλ από το άλμπουμ με τίτλο “Μακριά Απ’Την Τρικυμία” σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους Λήδας Ρουμάνη. Ο Νίκος θα παίξει ζωντανά για πρώτη φορά τραγούδια από τον νέο του δίσκο που αυτό τον καιρό ολοκληρώνεται όπως το “Αν Μια Φορά Ρωτούσες” που έχει ήδη ακουστεί πολύ.

Κατεβάστε εδώ το φυλλάδιο από το φεστιβάλ Λιμνών

SHARE