Εγκαινιάστηκε ο Τομέας ΕΚΑΒ Μουζακίου

Εγκαινιάστηκε ο Τομέας ΕΚΑΒ Μουζακίου

Θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση από την Δευτέρα 22 Αυγούστου

Εγκαινιάστηκε ο Τομέας ΕΚΑΒ Μουζακίου

Ξεκινά και επίσημα την λειτουργία του την ερχόμενη Δευτέρα 22 Αυγούστου, ο τομέας ΕΚΑΒ Μουζακίου, καλύπτοντας ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας. Να αναφέρουμε πως θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση, με έμπειρο προσωπικό και ένα ασθενοφόρο με εξοπλισμό κινητής μονάδας υγείας.

Τα εγκαίνια έγιναν σήμερα στις 7 το απόγευμα, στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου, παρουσία του Αντιπροέδρου ΕΚΑΒ Αθηνών κ. Μιλτιάδη Μυλωνά και του Διευθυντή ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Δημήτριου Παπαγγελή.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος, ενώ παραβρέθηκαν οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του νομού κ. Σπύρος Λάππας και κα. Παναγιώτα Βράντζα, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, οι Δήμαρχοι Μουζακίου και Αργιθέας κ.κ. Γιώργος Κωτσός και Λάμπρος Τσιβόλας αντίστοιχα, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Γιώργος Μάττας και Ορέστης Ψαχούλας αντίστοιχα, ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Νέστορας Αντωνίου, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Βάιος Βαρελάς, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Σωτήρης Κουλοκτσής, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Μουζακίου, εκπρόσωποι του στρατού, της ΕΛ.ΑΣ. και εργαζόμενοι.

Ο κ. Μυλωνάς

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Μυλωνάς εξέφρασε τη χαρά του για την ίδρυση του τομέα στο Μουζάκι, λέγοντας πως ήρθε η ώρα, οι πολίτες να νιώσουν την παρουσία της πολιτείας στο χώρο της υγείας. Υπογράμμισε δε πως υπάρχουν πολλά κενά, τα οποία σιγά – σιγά θα καλυφθούν.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του KARDITSA24 ο κ. Μυλωνάς τόνισε πως θα λειτουργεί όλο το 24ωρο, ενώ για το ενδεχόμενο ίδρυσης τομέων σε άλλα Κέντρα Υγείας του νομού, είπε πως εξετάζεται το ενδεχόμενο, αν και υπάρχουν δυσκολίες.

ΕΚΑΒ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ (3)

ΕΚΑΒ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ (4)

ΕΚΑΒ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ (2)

ΕΚΑΒ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ (7)

ΕΚΑΒ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ (8)

SHARE