Ξεκίνημα προετοιμασίας και αγιασμός για τον Ηρακλή Παλαμά

Ξεκίνημα προετοιμασίας και αγιασμός για τον Ηρακλή Παλαμά

Ξεκίνημα προετοιμασίας και αγιασμός για τον Ηρακλή Παλαμά

Με χαμόγελα και πολύ καλή διάθεση, ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη 16 Αυγούστου την προετοιμασία του το ανδρικό τμήμα του Ηρακλή Παλαμά, ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Β’ ερασιτεχνικής κατηγορίας τη νέα σεζόν.

Η πρώτη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του 5Χ5, στην οποία έδωσαν το παρών σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν τον Ηρακλή της νέας περιόδου. Το ρόστερ της ομάδας απαρτίζεται στο συντριπτικό του ποσοστό από πολύ νεαρούς ποδοσφαιριστές, επιβεβαιώνοντας έτσι την φιλοσοφία λειτουργίας του συλλόγου που είναι να δώσει «χώρο» και χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που τα περισσότερα αποτελούν γέννημα θρέμμα της Ακαδημίας.

Πριν την πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον Πατέρα Ευάγγελο, ιερέα του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Ρουμ Παλαμά, στον οποίο παραβρεθήκαν ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Γεώργιος Σακελλαρίου, ο πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Παλαμά κ. Βάιος Μπακαβέλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά κ. Αλέξανδρος Γκαζούνης καθώς και αρκετοί γονείς των ποδοσφαιριστών.

DSCN5261 (Medium) DSCN5262 (Medium) ?????????? ?????????? DSCN5339 (Medium)

SHARE