Η Μαίρη Βιδάλη και η παράσταση της «ΛΕΛΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Η Μάνα της...

Η Μαίρη Βιδάλη και η παράσταση της «ΛΕΛΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Η Μάνα της Αντίστασης» στη 2η Γιορτή Μανιταριού, την Κυριακή 28 Αυγούστου

Η 2η Γιορτή Μανιταριού έχει ως στόχο και την προσφορά πολιτιστικών εμπειριών, που σκοπό έχουν όχι μόνο να ψυχαγωγήσουν και να διασκεδάσουν, αλλά και να διδάξουν.

Στο πλαίσιο αυτής της φιλοσοφίας, η ηθοποιός Μαίρη Βιδάλη και το Θέατρο Διάχρονο θα παρουσιάσουν την Κυριακή 28 Αυγούστου, στις 21.00, στο Υπαίθριο Θέατρο Καλαμπάκας, την παράσταση: «ΛΕΛΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Η Μάνα της Αντίστασης».

Η  Λέλα  Καραγιάννηθεωρείται  η  κατοχικήηρωίδα  τηςΑθήνας.  Μέσα  στην  κακόφωνη  εποχή  που  μας  περιβάλεισκιάζοντας  τις  προθέσεις  και  τις  προσδοκίες  μας,  η  θεατρικήΛέλα  έρχεται  ωςάγγελοςτηςνεοελληνικήςτραγωδίας  να  επικαιροποιήσειτην  αξιοπρέπεια,  την  αντίστασηστην  βαρβαρότητα  και  να  μετατρέψειτονθάνατοτηςσε  παράδειγμα  ήθουςδιαρκείας.

Η παράστασηέχειδεχτείθερμέςκριτικές, τόσο από τοκοινό, όσο και από τουςκριτικούς και προσφέρειμια δυνατήευκαιρία για να γνωρίσουμε, μέσωτηςερμηνείας της κα Βιδάλη,μια αφανήηρωίδα και τοέργοτης.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

ΛΕΛΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Η Μάνα της Αντίστασης

SHARE