Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Λάρισα και Βόλο

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Λάρισα και Βόλο

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Λάρισα και Βόλο

Σε τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά προχώρησαν χθες οι αστυνομικές αρχές της Λάρισας και του Βόλου. Αναλυτικά:

Συνελήφθη, χθες (19-08-2016) το πρωί στην Ελασσόνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του δέκα ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή. Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε, σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ελασσόνας για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών.

Συνελήφθη, χθες (19-08-2016) το βράδυ στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με μικροποσότητα ηρωίνης, καθώς και μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, τα οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Συνελήφθη, χθες (19-08-2016) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.