Ενθουσίασαν Αρβανιτάκη-Πορτοκάλογλου στο θέατρο Κτιμένης

Ενθουσίασαν Αρβανιτάκη-Πορτοκάλογλου στο θέατρο Κτιμένης

Ενθουσίασαν Αρβανιτάκη-Πορτοκάλογλου στο θέατρο Κτιμένης

Μάγεψαν, ενθουσίασαν και εντυπωσίασαν το κοινό η Ελυθερία Αρβανιτάκη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου σε μια μοναδική συναυλία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο θέατρο Κτιμένης. Περισσότεροι από 4000 έδωσαν το παρόν στο μουσικό γεγονός που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Σοφάδων και η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Λιμνών 2016.

Δίπλα από τα νερά της όμορφης λίμνης Σμοκόβου και κάτω από το φως του φεγγαριού οι δυο ξεχωριστοί ερμηνευτές ένωσαν τις φωνές τους, συναντήθηκαν μουσικά, προσφέρονταν στους χιλιάδες μουσικόφιλους μια εκπληκτική βραδιά.

Αρβανιτάκη και Πορτοκάλογλου έμπλεξαν ομοιότητες και αντιθέσεις, ηλεκτρισμό κι ευαισθησία. Μοιράστηκαν συνεχώς την σκηνή, αντάλλαξαν μεταξύ τους τραγούδια και με μαεστρία μοναδική οδήγησαν την καταπληκτική τους μπάντα ανάμεσα σε δύση κι ανατολή σε μουσικές αγάπες και τραγουδιστικά «απωθημένα».

Όταν ο Νίκος ρωτούσε «Should I Stay Or Should I Go?» η Ελευθερία είχε έτοιμη την απάντηση με «Ικαριώτικο» για να κορυφώσουν το δικό τους διαφορετικό live-party που άφησε πίσω τους μόνο χαρούμενα χαμογελαστά πρόσωπα και μια αξέχαστη βραδιά.

ktimeni-syn2 ktimeni-syn3 ktimeni-syn4 ktimeni-syn5 ktimeni-syn6 ktimeni-syn7 ktimeni-syn9 ktimeni-syn10 ktimeni-syn11

 

SHARE