Συνεχίζονται οι συναυλίες στο Φεστιβαλ Λιμνών

Συνεχίζονται οι συναυλίες στο Φεστιβαλ Λιμνών

Συνεχίζονται οι συναυλίες στο Φεστιβαλ Λιμνών

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, στο πλαίσιο του καθιερωμένου Φεστιβάλ Λιμνών Ν.Καρδίτσας 2016 συνεχίζει τις προγραμματισμένες της συναυλίες του φετινού καλοκαιριού.

Αύριο Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016 και ώρα 21.30 μ.μ σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Καρδίτσας στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας θα έχουμε μια ευχάριστη μουσική βραδιά με τους Μύρωνα Στρατή και Ησαΐα Ματιάμπα.

Το αχώριστο δίδυμο στην πιο ώριμα ανώριμη στιγμή της καριέρας του συμφώνησε σε  ένα  εξαντλητικό συναυλιακό πρόγραμμα συμβίωσης με τις καλύτερες ως τώρα στιγμές της συνεργασίας του και όχι μόνο!

Ο Μύρωνας κι ο Ησαΐας δίνουν υπόσχεση για ακόμη περισσότερες εμπνεύσεις, για περισσότερη τρέλα και ευρηματικότητα, για περισσότερο κέφι και ξεφάντωμα, για περισσότερες μουσικές ακροβασίες και  ανατροπές, για περισσότερες στυλιστικές ακρότητες  και πολύ ενέργεια…ενέργεια!!

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.

Συναυλια 1

Με μία ακόμη συναυλία συνεχίζεται το Φεστιβάλ Λιμνών Ν. Καρδίτσας 2016.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, την Τρίτη 30 Αυγούστου 2106 και ώρα 21.30μ.μ. σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Μουζακίου στην κεντρική πλατεία Μουζακίου θα απολαύσουμε μια γνήσια ρεμπέτισσα τη Μαριώ και έναν εξαίρετο λαϊκό ερμηνευτή τον Λάμπρο Καρελά.

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.

Συναυλια 2

SHARE