Βόλος : Λήστεψαν και χτύπησαν ηλικιωμένο ζευγάρι στο Ανήλιο

Βόλος : Λήστεψαν και χτύπησαν ηλικιωμένο ζευγάρι στο Ανήλιο

Βόλος : Λήστεψαν και χτύπησαν ηλικιωμένο ζευγάρι στο Ανήλιο

Μια πραγματικά τρομακτική νύχτα έζησε προχθές ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, ένας 85χρονος και μια 74χρονη, στο Ανήλιο, όταν ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους, τους χτύπησαν,  έκλεψαν χίλια ευρώ και τις βέρες τους και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ως τώρα γνωστά από την αστυνομία, οι δράστες φορώντας κουκούλες, χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού του ζευγαριού , χτες ( Κυριακή) τα ξημερώματα και τους άνοιξε η 74χρονη. Αμέσως οι δράστες μπήκαν στο σπίτι, πήραν ένα μαχαίρι από την κουζίνα και απειλώντας με αυτό το ηλικιωμένο ζευγάρι απαίτησαν να τους δώσουν χρήματα. Ο 85χρονος τους έδωσε χίλια ευρώ τα οποία είχε στο σπίτι, αλλά οι δράστες δεν πείστηκαν ότι αυτά ήταν τα μοναδικά χρήματα που υπήρχαν. Έτσι φίμωσαν το ζευγάρι, τους χτύπησαν και όταν διαπίστωσαν ότι όντως δεν υπήρχαν άλλα χρήματα στο σπίτι πήραν τις βέρες από τα χέρια των ηλικιωμένων και εξαφανίστηκαν.

Χτες το πρωί κλιμάκιο της Αστυνομίας βρέθηκε στο Ανήλιο, όπου συνέλεξε τα απαραίτητα στοιχεία, ενώ οι δράστες καταζητούνται.

Το πρωτόγνωρο αυτό περιστατικό  έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο χωριό , ενώ οι δυο ηλικιωμένοι χτες το μεσημέρι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Βόλου για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.