Συναντήσεις για καριέρα στον…αέρα από RAYANAIR και SAUDIA AIRLINES

Συναντήσεις για καριέρα στον…αέρα από RAYANAIR και SAUDIA AIRLINES

Συναντήσεις για καριέρα στον…αέρα από RAYANAIR και SAUDIA AIRLINES

Ραντεβού για εργασία δίνει στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου η Crewlink, με Ελληνες και Ελληνίδες που επιθυμούν να εργαστούν ως πλήρωμα καμπίνας στην αεροπορική εταιρεία Ryanair. Οι ημέρες καριέρας θα γίνουν πρώτα στη Θεσσαλονίκη και έπειτα στην Αθήνα, ενώ οι υποψήφιοι δεν χρειάζεται να έχουν κάποια προϋπηρεσία στον αεροπορικό κλάδο. Υπενθυμίζεται πως η Crewlink είναι το επίσημο κέντρο εκπαίδευσης και διαλογής προσωπικού της Ryanair, ενώ οι διαθέσιμες θέσεις αφορούν βάσεις σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβάνοντας την Ιρλανδία, την Αγγλία, την Ισπανία, τη Γερμανία και την Ελλάδα.

Όσοι ενδιαφέρονται να προσέλθουν στις μέρες καριέρας της Ryanair θα πρέπει να γνωρίζουν ότι προκειμένου ένας υποψήφιος να είναι επιλέξιμος για μια θέση στο πλήρωμα καμπίνας της Ryanair θα πρέπει να έχει ύψος άνω του 1,57 μ., καλή όραση, κολυμβητική ικανότητα και γνώση αγγλικών. Απορρίπτονται όσοι έχουν τατουάζ σε εμφανές μέρος του σώματός τους. Το dress code προβλέπει υφασμάτινο παντελόνι για τους άνδρες, φούστα ως το γόνατο για τις γυναίκες και κοντομάνικο πουκάμισο ή μπλούζα. Σε κάθε περίπτωση δεν επιτρέπεται οι υποψήφιοι να είναι ντυμένοι με τζιν. Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν διαβατήριο σε ισχύ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το site της εταιρείας http://www.crewlink.ie/en/recruitment-days για περισσότερες πληροφορίες.

Αλλά σε αναζήτηση προσωπικού πτήσης και συγκεκριμένα αεροσυνοδών έρχεται στην Ελλάδα και η αεροπορική εταιρεία Saudia Airlines. Οι κατάλληλες υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου, να αγγίζουν τα 2,12 μ. κατά το άνοιγμα των χεριών τους στις μύτες των ποδιών, να είναι εμφανίσιμες και να έχουν ηλικία από 22 έως 35 ετών.

Θα «πετούν» δε τόσο στις εσωτερικές πτήσεις όσο και στις πτήσεις της εταιρείας σε όλο τον κόσμο. Οι πρώτες συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν μέσα στον Σεπτέμβριο. Ειδικότερα, στις 10 Σεπτεμβρίου η Saudia επισκέπτεται τη Λάρισα, στις 11 Σεπτεμβρίου τη Θεσσαλονίκη, ενώ στις 17, 18, 24 και 25 Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσουν συνεντεύξεις στην Πάτρα, την Αθήνα, τη Ρόδο και στο Ηράκλειο Κρήτης, αντιστοίχως.

Πηγή: www.ethnos.gr

post all exelixis

 

 

SHARE