Ασφαλτοστρώσεις στη Μαγούλα από το Δήμο Μουζακίου

Ασφαλτοστρώσεις στη Μαγούλα από το Δήμο Μουζακίου

Ασφαλτοστρώσεις στη Μαγούλα  από το Δήμο Μουζακίου

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση του δρόμου που οδηγεί προς την εκκλησία «Γενέσεως της Θεοτόκου» της Μαγούλας, απαντώντας έτσι σ’ ένα αίτημα των κατοίκων του χωριού.

Η εργολαβία περιελάμβανε την ασφαλτόστρωση του συνόλου του δρόμου που οδηγεί προς την εκκλησία και χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων (ΣΑΤΑ) του δήμου Μουζακίου.

«Η τεχνική μας υπηρεσία ετοιμάζει πυρετωδώς τις μελέτες όλων των χωριών που αφορούν στη ΣΑΤΑ και πλέον το τεχνικό μας πρόγραμμα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Βέβαια είναι γεγονός ότι ο προσφάτως ψηφισθείς Ν. 4412\16 δημιουργεί πρόσθετες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των έργων καθώς διαφοροποιεί τον τρόπο ανάθεσης, αλλά εμείς ως δημοτική αρχή δουλεύουμε με την τεχνική μας υπηρεσία στην κατεύθυνση της υλοποίησης όλων των μελετών των έργων που χρηματοδοτούνται από τη ΣΑΤΑ, ώστε να έχουμε ετοιμότητα υλοποίησής των όταν λυθούν τα θέματα με το νέο νόμο.  Παράλληλα δουλεύουμε και στην κατεύθυνση ωρίμανσης νέων έργων για το νέο ΕΣΠΑ. Στο πλαίσιο της υλοποίησης της ΣΑΤΑ κατασκευάσαμε το έργο στης ασφαλτόστρωσης στη Μαγούλα διευκολύνοντας την πρόσβαση των κατοίκων προς την περιοχή όπου βρίσκεται η εκκλησία «Γενέσεως της Θεοτόκου». Δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός

Μαγούλα δρόμος

 

SHARE