Έναρξη για τις Ακαδημίες του Αστέρα Καρδίτσας

Έναρξη για τις Ακαδημίες του Αστέρα Καρδίτσας

Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη των ακαδημιών του Α.Ο Αστέρα Καρδίτσας  την   Πέμπτη 8-9-2016 και ώρα 18:00!

Για μία ακόμη χρονιά η πιο ιστορική στον χώρο ακαδημία θα προσπαθήσει  να περάσει στους μικρούς εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές  όλα τα μυστικά του ποδοσφαίρου!

Θα συνεχίσει στο ίδιο μοντέλο,την  ανάδειξη,προώθηση και  αξιοποίηση των ταλέντων και αυτή την φορά αυτόνομη χωρίς κάποια συνεργαζόμενη σχολή ποδοσφαίρου.Ακόμη μπόρεσε να ανοίξει δίαυλους συνεργασίας  με μεγάλες  ΠΑΕ όπως  Παναθηναικός ,Λεβαδειακός και Τρίκαλα με τις μεταγραφές  ταλαντούχων παιχτών σε αυτές!

Στόχος  της Ακαδημίας  είναι να δώσει η δυνατότητα στους μικρούς αθλητές να διασκεδάσουν – να ψυχαγωγηθούν συνυπάρχοντας φιλικά σε πρωταθλήματα και  τουρνουά με νικητή το ποδόσφαιρο και παράλληλα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους μπροστά σε συναθλητές προπονητές γονείς και φίλους του αθλήματος,.

Ωστόσο σαν Ακαδημία επιδιώκουμε στην αύξηση των αγωνιστικών εμπειριών των μικρών Αστεριών μας σε ένα παιδαγωγικό επιμορφωτικό και αθλητικό περιβάλλον. Αποσκοπούμε στην προαγωγή της σύσφιξης των σχέσεων συνεργασίας και φιλίας μεταξύ των ομάδων Ακαδημιών  και μεριμνούμε για την ενίσχυση του αθλητικού εκπαιδευτικού και κοινωνικού προφίλ του ποδοσφαίρου.

Να σημειώσουμε ότι από φέτος θα λειτουργήσει ξεχωριστά σχολή τερματοφυλάκων με υπέυθυνο τον Πολύκαρπο Φλέγκα. Πρόσφατη επιτυχία του ηταν η προώθηση του νεαρού ταλαντούχου τερματοφύλακα Παναγιώτη Μπόρλα  στην κ20 ομάδα των Τρικάλων.

Ακόμη θέλοντας  να βοηθήσουμε περισσότερο  τις οικογένειες των παιδιών τις ακαδημίας   προχωράμε  στην έκδοση μιας εκπτωτικής κάρτας αγορών που θα δικαιούται  κάθε παιδί της  ακαδημίας μας με την εγγραφή του και θα μπορεί να την χρησιμοποιήσει σε όλες τις συμβεβλημένες  τοπικές επιχειρήσεις κερδίζοντας τις εκπτώσεις που θα προσφέρουν.

Ηλικίες από 5 έως 14 χρονών ημ.Γεν.2002-2011!Ακολουθεί πίνακας με όλα τα τμήματα αναλυτικά και το  προπονητικό τιμ!

Με κάθε εγγραφή θα δίνεται δωρεάν ένα προπονητικό σετ!

Υπέυθυνος  ακαδημιών Δημήτριος Παπαγεωργίου.Τηλ.επικ.6936752380!

αστερας