Λάμπρος Κολτσίδας: Βολές κατά Αλεξάκου για το μάζεμα των τραπεζοκαθισμάτων

Λάμπρος Κολτσίδας: Βολές κατά Αλεξάκου για το μάζεμα των τραπεζοκαθισμάτων

Λάμπρος Κολτσίδας: Βολές κατά Αλεξάκου για το μάζεμα των τραπεζοκαθισμάτων

Τα συγχαρητήρια μου στο δήμαρχο Καρδίτσας κύριο ΑΛΕΞΑΚΟ για την άψογη και καθόλα αξιοκρατική λειτουργία και εφαρμογή του νόμου για το μάζεμα των τραπεζοκαθισματων από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη μας χωρίς καμιά εξαίρεση!!

Κύριε ΑΛΕΞΑΚΟ το πρόβλημα δεν είναι τα τραπεζοκαθίσματα στη πόλη μας για τα οποία σήμερα το πρωί προβήκατε στο μάζεμα τους με στρατό ολόκληρο λες και πάμε για πόλεμο!!

Τα προβλήματα σ” αυτή τη πόλη είναι πολλά περισσότερα και πιο σημαντικά, όπως μόνιμες κατασκευές σε δημόσιους χώρους, όπως η κατάληψη πεζοδρομίων ή θέσεων αναπήρων, όπως τα αδέσποτα σκυλιά που έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για όλους τους πολίτες αυτής της πόλης και όχι οι παραβάσεις των καταστημάτων για δυο τρία μέτρα από το κανονικό!!

Να σας θυμίσω πως στην οικονομική κρίση η οποία έχει χτυπήσει όλους τους τομείς αυτής της χώρας τα καταστήματα μας προσφέρουν θέσεις εργασίας δίνοντας μεροκάματο σε οικογένειες, δίνοντας χρήματα προς το ταμείο σας, τα οποία αξιοποιούνται φυσικά και από “τι πιστεύουμε όλοι μας με το καλύτερο τρόπο από τη πλευρά σας δίνοντας χρήματα προς το κράτος για να πληρώνονται και άλλοι άνθρωποι!!

Κύριε ΑΛΕΞΑΚΟ συγχαρητήρια για την άψογη δουλειά σας και για την κατανόηση και τη στήριξη που δείχνεται εσείς κ η ομάδα σας προς τα καταστήματα αυτής της πόλης!!

Και πάλι κύριε ΑΛΕΞΑΚΟ μπράβο σας και συγχαρητήρια!!

Μη ξεχνάτε όμως πως είστε λίγοι μπροστά σε όλους εμάς και δυστυχώς θα μας βρείτε μπροστά σας νόμιμα και όχι παράνομα και με διακρίσεις!!

Λάμπρος Κολτσίδας

SHARE