Ανακοίνωση-Πρόσκληση της ΑΔΕΔΥ

Ανακοίνωση-Πρόσκληση της ΑΔΕΔΥ

Ανακοίνωση-Πρόσκληση της ΑΔΕΔΥ

Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, οφείλουμε να συντονίσουμε τη δράση μας με τους εργαζόμενους του Ιδιωτικού Τομέα και τα άλλα λαϊκά στρώματα και να οργανώσουμε την επόμενη περίοδο αποτελεσματικούς και νικηφόρους αγώνες απέναντι στο μνημονιακό καθεστώς.

Δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχουμε αυταπάτες. Η δικαιολογημένη απογοήτευση δεν πρέπει να μας «βάλει από κάτω», γιατί οι υποχρεώσεις μας «τρέχουν», η ανεργία είναι το μέλλον μας και τα παιδιά μας φεύγουν στην ξενιτιά. Οι φετινές κινητοποιήσεις στη Θεσσαλονίκη, πρέπει να γίνουν η απαρχή για ένα νέο κύκλο αγώνων για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και όλων όσοι τις υπηρετούν.

Διεκδικούμε  να μπει τέρμα στις συνεχείς μειώσεις των μισθών και των συντάξεών μας και αγωνιζόμαστε για τη σταδιακή επαναφορά τους στα προ μνημονίων επίπεδα.

Απαιτούμε μαζικές προσλήψεις σε Παιδεία, Υγεία, Αυτοδιοίκηση και Κοινωνικές Δομές καθώς και την κατάργηση της ελαστικής, ενοικιαζόμενης και εκ περιτροπής εργασίας.

Παλεύουμε για να μην ξεπουληθεί η χώρα, να σταματήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις και να επανακτηθούν από το Δημόσιο όλες οι, στρατηγικής σημασίας, επιχειρήσεις και οργανισμοί, να εθνικοποιηθούν οι τράπεζες και να σταματήσει η αποπληρωμή του χρέους, που για να γίνεται αυτό, το κράτος συνεχίζει τη φοροληστεία του λαού και την εξαθλίωσή του.

Το Ν.Τ. Καρδίτσας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί όλους τους εργαζόμενους, ανέργους και συνταξιούχους:

  • Στη σύσκεψη των πρωτοβάθμιων σωματείων που θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας την Πέμπτη 8/8/2016 στις 07:15 μ.μ. με κεντρικό ομιλητή το μέλος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ κ. Παληγιάννη Βασίλη.
  • Να συμμετάσχουν δυναμικά στο μεγάλο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί

το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016,

στις 6:00 μ.μ., στη Θεσσαλονίκη (Άγαλμα Βενιζέλου).

Από την Καρδίτσα θα υπάρξει ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση με Λεωφορείο μισθωμένο από το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας, το οποίο θα αναχωρήσει το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 στις 10:00 π.μ. από το άγαλμα του Καραϊσκάκη, με επιστροφή αυθημερόν.

Για το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Καρδίτσας
Ο προεδρεύων
Βάιος Μπάτρας

SHARE