Τις επιχειρήσεις «Οικογένεια Γαϊτανίδη» και «Αλλαντοποιία Τσιανάβας» επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Σοφάδων κ....

Τις επιχειρήσεις «Οικογένεια Γαϊτανίδη» και «Αλλαντοποιία Τσιανάβας» επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος

Τις επιχειρήσεις «Οικογένεια Γαϊτανίδη» και «Αλλαντοποιία Τσιανάβας» επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος

Συνεχίζονται οι επισκέψεις σε επιχειρήσεις που εδρεύουν και δραστηριοποιούνται στο Δήμο Σοφάδων από τον Δήμαρχο κ. Θάνο Σκάρλο, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει ο Δήμος για στήριξη των επιχειρήσεων.

Ο κ. Σκάρλος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Σοφάδων κ. Σπύρο Εκίζογλου και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠΣ κ. Παναγιώτη Τουλιά, επισκέφτηκε την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου την εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων «Οικογένεια Γαϊτανίδη» και «Αλλαντοποιία Τσιανάβας ΑΒΕΕ» .

Ο Δήμαρχος Σοφάδων ενημερώθηκε από τον κ. Γιώργο Γαϊτανίδη και τον κ. Βασίλη Τσιανάβα αντίστοιχα, για τα ζητήματα και τις ανάγκες των εταιρειών ενώ άκουσε και τις εισηγήσεις των επιχειρηματιών.

gaitanidis2

gaitanidis1

tsianavas1

tsianavas2

Παράλληλα, ο κ. Σκάρλος ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων και παρακολούθησε αναλυτικά τρόπο λειτουργίας τους.
«Στόχος μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Σοφάδων, «είναι να σταθούμε συμπαραστάτες στις επιχειρήσεις, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας φυσικά, ώστε να είναι σε θέση να συνεχίσουν να προσφέρουν και να δημιουργούν θέσεις εργασίας».

Επιπλέον τόνισε:

«Οφείλουμε όλοι να δουλέψουμε για την περιοχή μας και να συνεργαστούμε, γιατί μόνο μέσα από κοινές προσπάθειες μπορούν τα αποτελέσματα να είναι ικανοποιητικά. Απαραίτητη όμως προϋπόθεση είναι η υιοθέτηση μιας μακροπρόθεσμης στρατηγικής για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων ως μοχλού οικονομικής ανάπτυξης και καινοτομίας όπως επίσης και η προώθηση του επιχειρηματικού πνεύματος.

Από την πλευρά μας, επιζητούμε την αμφίδρομη και γόνιμη επικοινωνία με τις τοπικές επιχειρήσεις , με προτάσεις, ιδέες και επισημάνσεις, που θα συμβάλουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Άλλωστε, η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως θεσμικός εκφραστής της τοπικής κοινωνίας, οφείλει να αναλάβει το συντονισμό ανάλογων προσπαθειών.»

SHARE