Στην Κοζάνη το διήμερο 13ης και 14ης Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος...

Στην Κοζάνη το διήμερο 13ης και 14ης Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος

Στην Κοζάνη το διήμερο 13ης  και 14ης  Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το διήμερο 13ης  και 14ης  Σεπτεμβρίου 2016, θα μεταβεί στην πόλη της Κοζάνης κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου για να συμμετέχει στις λατρευτικές εκδηλώσεις επί τη εορτή της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού.

Το εσπέρας της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού και θα ομιλήσει επί τη ιερά μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Βησσαρίωνος Αρχιεπισκόπου Λαρίσης στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Δ.Δ. Αγίου Βησσαρίωνος Σοφάδων.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:30΄μ.μ., παραμονή της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσης.

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στον Σταυρό Φαρσάλων.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Φαρσάλων.

Την επομένη 14 Σεπτεμβρίου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσης.