Πρόγραμμα εκκλησιασμών της Ιεράς Μητρόπολης

Πρόγραμμα εκκλησιασμών της Ιεράς Μητρόπολης

Πρόγραμμα εκκλησιασμών της Ιεράς Μητρόπολης

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας, Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου και Αγίου Σπυρίδωνος Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει τον Εσπερινό και θα ομιλήσει στον ως άνω Ιερό Ναό.

Επίσης:

Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων μετά λύπης πληροφορήθηκε ότι το Σάββατο 17 του μηνός Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ της πόλεώς μας θα πραγματοποιηθεί ομιλία από κάποιον Μοναχό Σάββα «Λαυριώτη».

Η Ιερά Μητρόπολη ενημερώνει τους ευσεβείς χριστιανούς ότι:

α) Ουδεμία σχέση έχει η Τοπική Εκκλησία με τον εν λόγω Μοναχό.

β) Ουδεμία άδεια και ευλογία ζήτησε ο εν λόγω Μοναχός για την εκδήλωση αυτή.

γ) Ο εν λόγω Μοναχός ανήκε στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας Αγίου Όρους, η οποία πλέον τον έχει διαγράψει από την Αδελφότητα.

Παρακαλούμε τους ευσεβείς χριστιανούς μας όπως εκείνη την ώρα προσέλθουν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης για την εορτή των 8 Τοπικών μας Αγίων και ΟΧΙ στις διάφορες εκδηλώσεις αμφιβόλου ποιότητος, οι οποίες παραπληροφορούν και παρασύρουν τον πιστό λαό.