Έρχονται … νέες δυναμικές αγροτικές κινητοποιήσεις

  Έρχονται … νέες δυναμικές αγροτικές κινητοποιήσεις

  Δριμύ κατηγορώ κατά της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού για την αντιαγροτική πολιτική, από το Βαγγέλη Μπούτα

  Δριμύ κατηγορώ κατά της κυβέρνησης και προσωπικά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, για την αντιαγροτική πολιτική που εφαρμόζουν, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ Βαγγέλης Μπούτας, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ.

  «Έχουμε χίλιους λόγους να είμαστε στους δρόμους, δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί» είπε χαρακτηριστικά, προαναγγέλλοντας νέες αγροτικές κινητοποιήσεις.

  Μάλιστα ο κ. Μπούτας υπενθύμισε τις δεσμεύσεις Τσίπρα κατά τη συνάντησή τους, πριν 7 μήνες περίπου στο Μέγαρο Μαξίμου, οι οποίες έπεσαν στο κενό. «Διαπιστώνουμε πως όσα μας είπε ο Πρωθυπουργός ήταν αέρας κοπανιστός» σημείωσε.

  Τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου παραμένουν πολλά και δυστυχώς, λόγω των πλημμυρών στο Ν. Καρδίτσας, οξύνθηκαν. Για το λόγο αυτό, οι αγροτικοί σύλλογοι του νομού θα συναντηθούν την ερχόμενη Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων στον Παλαμά, ώστε να συντονιστούν και να αποφασίσουν τις μορφές των κινητοποιήσεων τους: αγροτικό Συλλαλητήριο, αποκλεισμούς, διαμαρτυρίες σε Οργανισμούς κ.α.

  Τα αιτήματα, όπως είπε ο κ. Μπούτας παραμένουν τα ίδια. Είναι αυτά που διαμορφώθηκαν με την πανελλαδική επιτροπή μπλόκων, η οποία θα συνεδριάσει τον Οκτώβρη.

  «Μόνο με τον αγώνα γίνεται ανατροπή των αντιλαϊκών μέτρων. Η συμμαχία και η στήριξη της πανελλαδικής επιτροπής, μας έδωσε κουράγιο και γίναμε πιο μαχητικοί και πιεστικοί» υπογράμμισε κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ.

  SHARE