Στον ΑΣ Ιπποκράτης ο Κρομμύδας

Στον ΑΣ Ιπποκράτης ο Κρομμύδας

Στον ΑΣ Ιπποκράτης ο Κρομμύδας

Το Σάββατο 17/9 ξεκίνησαν και επίσημα τα προγράμματα ακαδημιών για αγόρια και κορίτσια.

Υπεύθυνος των ακαδημιών είναι ο κ. Κρομμύδας Βασίλης ο οποίος έχει πολυετή εμπειρία ως προπονητής και σημαντικό έργο σε όλες τις  ακαδημίες που έχει αναλάβει και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να υλοποιηθούν οι στόχοι, που από κοινού έχουμε βάλει.

Συνεργάτες του θα είναι ο κ. Χατζηστέργος Δημήτρης, με την καταπληκτική δουλειά που ως γνωστών κάνει πάντα και η κ. Ρίσκου Μαρία η οποία για ακόμα μια χρονιά θα συνεχίσει το καταπληκτικό έργο της στο τμήμα τζούνιορ.

Σημαντικό και τεράστιο κεφάλαιο επίσης είναι ότι ο κ. Ασημακόπουλος Αντώνης και κ. Χαρίσης Κώστας είναι κοντά μας και θα βοηθήσουν με την εμπειρία και της γνώσεις τους και τις ακαδημίες από το πολύ σημαντικό πόστο του τεχνικού συμβούλου.

Η ποιότητα και οι γνώσεις των ανθρώπων που στελεχώνουν τις ακαδημίες μας με την αμέριστη συμπαράσταση και οργάνωση από την διοίκηση εγγυάται ένα αποτέλεσμα που θα είναι αντάξιο των προσδοκιών όλων μας και κυρίως των παιδιών.

Εγγραφές θα συνεχίσουν να γίνονται κατά την διάρκεια όλης της  χρονιάς.

Καλή χρονιά με υγεία,  αθλητική αλλά και σχολική για όλα τα παιδιά

Προσωρινή αναστολή δραστηριοτήτων της Ακαδημίας του Γυμναστικού ΑΣ Καρδίτσας

Το ΔΣ του Γυμναστικού ΑΣ Καρδίτσας θα ήθελε να ενημερώσει οτι όλες οι δραστηριότητες της Ακαδημίας μας θα ανασταλούν προσωρινά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του υπευθύνου προγράμματος μας Βασίλη Κρομμυδα ..
Ο coach μας κ το προγραμμα του ανάγκασαν τον Ιπποκρατη Κω να του καταθέσουν επισημη προταση για ανάληψη της θέσης του υπεύθυνου προπονητη για την Ακαδημια του μια ακαδημία με παρα πολυ καλο όνομα σε πανελληνιο επίπεδο καθώς ειναι συχνές οι συμμετοχές σε πανελλήνια πρωταθλήματα παιδων κ εφηβων. Αξίζει να σημειωθεί οτι η ακαδημία του Ιπποκρατη εχει πανω απο 200 παιδια καθώς κ τεχνικούς διευθυντές τους κύριους Ασιμακοπουλο και Χαρίση Κ.
Θελουμε να ευχηθούμε τα καλυτερα στον coach μας που γινεται ο πρώτος Καρδιτσιωτης προπονητής μπασκετ που κανει το βήμα παραπάνω βγαίνοντας απο τα στενά όρια της Θεσσαλίας και νιώθουμε διπλά χαρούμενοι γιατι επενδύσαμε στον πιο ελπιδοφόρο επαγγελματία προπονητη νέων ηλικιών του τόπου μας …
Ο Γυμναστικός βάζοντας γερές βάσεις και θέλοντας να προσφέρει την καλυτερη δυνατη γνώση στα νεα παιδια θα συνεχίσει την προσπαθεια που ξεκίνησε.
Θα σας ανακοινώσουμε σύντομα τις επόμενες ενέργειας μας ..

     Το ΔΣ του
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

SHARE