Κ. Ζαχαριάδης: Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές, αλλά μεταρρυθμιστικές αλλαγές

Κ. Ζαχαριάδης: Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές, αλλά μεταρρυθμιστικές αλλαγές

- Ο Διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στο KARDITSA24

Κ. Ζαχαριάδης: Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές, αλλά μεταρρυθμιστικές αλλαγές

«Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές, αλλά μεταρρυθμιστικές αλλαγές τις οποίες προωθεί η κυβέρνησή μας» ξακαθάρισε σήμερα από την Καρδίτσα, ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστας Ζαχαριάδης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του KARDITSA24.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ, στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου, ο κ. Ζαχαριάδης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει ανασχηματισμός στην κυβέρνηση αν και όπως είπε, είναι καθαρή απόφαση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

«Εμείς έχουμε εντολή από το λαό για 4ετία και συνεχίζουμε στα δύσκολα, δίνοντας βαρύτητα στην καθημερινότητα του πολίτη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζαχαριάδης και πρόσθεσε:

«Η εμμονή του κ. Μητσοτάκη για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, έρχεται να εξυπηρετήσει συμφέροντα και όχι να δώσει λύσεις».

Μιλώντας για τις προσυνεδριακές διαδικασίες, ο Διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως επιθυμούν να ακούσουν τη φωνή της κοινωνίας και πως το συνέδριο θα είναι ανοιχτό, καθώς απευθύνεται σε όλους.

Τον κ. Ζαχαριάδη πλαισίωναν στη συνέντευξη τύπου οι Βουλευτές του νομού κ. Σπύρος Λάππας και κυρίες Παναγιώτα Βράντζα και Χρυσούλα Σιωροπούλου – Κατσαβριά, καθώς και ο Συντονιστής της Ν.Ε. Καρδίτσας κ. Ηλίας Αντωνίου.

Νωρίτερα, ο Διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε σε κλειστή εκδήλωση του κόμματος, από όπου και τα στιγμιότυπα.

img_5466 img_5467 img_5469 img_5470 img_5471

 

SHARE