Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους χορηγούς

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους χορηγούς

απευθύνει την Παρασκευή (20.30 μ.μ.) στο ξενοδοχείο «Κιέριον» ο Α.Σ.Κ.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους χορηγούς

Την ευκαιρία να παρουσιάσει την ομάδα, τους χορηγούς αλλά και να τους ευχαριστήσει για τη συνεργασία, θα έχει ο Α.Σ.Καρδίτσας, στην ειδική εκδήλωση που διοργανώνει το σωματείο της πόλης μας. Την Παρασκευή στις 20.30 μ.μ. στην αίθουσα «Αφροδίτη» του ξενοδοχείου «Κιέριον», ο Α.Σ.Κ. παρουσιάζει τη νέα ομάδα που την Κυριακή ρίχνεται στη μάχη της Β’ Εθνικής και μαζί, τους χορηγούς της αγωνιστικής εμφάνισης, δηλαδή τις επιχειρήσεις που γενναιόδωρα στηρίζουν τη μεγάλη προσπάθεια.

Οι χορηγοί της αγωνιστικής εμφάνισης 2016-17 είναι:

  • Μέγας χορηγός, η ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. με το φημισμένο προϊόν της «Ελληνικό Μέλι ΑΤΤΙΚΗ».
  • Χρυσός χορηγός, τα πολύ γνωστά στο κοινό της πόλης μας καταστήματα ένδυσης και υπόδησης «PINK WOMAN» και «KIA KAHA», ιδιοκτησίας του κ. Κώστα Παπαδόπουλου.
  • Αργυρός χορηγός, οι «Ασφάλειες Κολτσίδας» με ολοκληρωμένες λύσεις και προϊόντα για κάθε απαίτηση της ασφαλιστικής αγοράς.
  • Βασικός χορηγός, η εταιρία ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ Α.Ε. με το βραβευμένο «Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ».
  • Χορηγός, η αντιπροσωπεία των κορυφαίας ποιότητας ροφημάτων και ειδών καφέ «ILLY» των κ.κ. Αχ.Πούλιου και Χρ.Κωστάμη.

Πρεμιέρα την Κυριακή στην Κατερίνη

Απέναντι σε μια από τις πιο έμπειρες ομάδες της κατηγορίας θα δοκιμαστεί ο Α.Σ.Κ. την Κυριακή στην πρεμιέρα της Β’ Εθνικής. Αντίπαλός του ο Πιερικός-Αρχέλαος, ένα σύνολο με σταθερή παρουσία σε Α2 και Β’ Εθνική τα τελευταία χρόνια, που κάθε σεζόν καταφέρνει να στέκεται με αξιώσεις στο πρωτάθλημα. Με ένα κράμα έμπειρων και νέων παικτών και με αξιόλογο προπονητή τον κ.Χατζηιωάννου, η ομάδα της Κατερίνης θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί τη δύναμη της έδρας. Από την άλλη μεριά όμως, ο Α.Σ.Καρδίτσας θέλει να δείξει στην πρεμιέρα τα στοιχεία που έχει θέσει ως στόχο: να παρουσιαστεί δηλαδή ανταγωνιστικός απέναντι σε κάθε αντίπαλο, έτοιμος να διεκδικεί τη νίκη σε κάθε ματς.

SHARE