Στα Δελφίνια Πτολεμαΐδας ο Χαλίλης Χρήστος από τον Νηρέα Καρδίτσας

Στα Δελφίνια Πτολεμαΐδας ο Χαλίλης Χρήστος από τον Νηρέα Καρδίτσας

Με το σκουφάκι των Δελφινιών Πτολεμαϊδας θα αγωνίζεται την φετινή χρονιά ο κολυμβητής Χαλίλης Χρήστος.

Ο Χαλίλης Χ. είναι γνήσιο παιδί του Νηρέα Καρδίτσας μιας και προέρχεται ο ίδιος από τα σπάργανα της ομάδας για να φτάσει φέτος να αγωνίζεται στην αγωνιστική κατηγορία των παμπαίδων Β΄.

20161015_124052

Οι καλοί του περσινοί χρόνοι ήταν αυτοί που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον ενός από τα ανταγωνιστικότερα σωματεία πανελληνίως των  Δελφινιών Πτολεμαίδας, κι έτσι έπειτα από συνεννόηση των δύο σωματείων ο κολυμβητής δόθηκε με υποσχετική ενός έτους.

Να σημειώσουμε πως για τα καρδιτσιώτικα κολυμβητικά δρώμενα πρόκειτε για ιστορικό ρεκόρ μιας και ο σύλλογος Νηρέας Καρδίτσας μόλις έκλεισε τον τρίτο χρόνο λειτουργίας του. Αυτά όμως είναι τα αποτελέσματα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στον Νηρέα, έτσι ώστε να εξελίσσεται ραγδαία σε πραγματικό φυτώριο άριστων κολυμβητών.

Τέλος ο αθλητής Χαλίλης Χ. θα συνεχίσει να προπονείτε στην πόλη μας, μιας και ο προπονητής των Δελφινιών κ. Καραγιάννης Δημήτρης έχει άριστη σχέση και συνεργασία με τον προπονητή του Νηρέα κ.Αρβανίτη Κώστα.

Ευχόμαστε καλή κολυμβητική χρονιά στον Καρδιτσιώτη Χαλίλη Χρήστο όπως επίσης και στα δύο σωματεία των Δελφινιών Πτολεμαίδας και του Νηρέα Καρδίτσας.

SHARE