Εργασίες αναβάθμισης κοινόχρηστων χώρων στον Μαύρικα

  Εργασίες αναβάθμισης κοινόχρηστων χώρων στον Μαύρικα

  Η υπηρεσία Καθαριότητας σε συνεργασία με την υπηρεσία Πρασίνου και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καρδίτσας προέβησαν σε παρεμβάσεις βελτίωσης και αναβάθμισης του οικισμού Μαύρικα.

  Τα μηχανήματα του Δήμου διαμόρφωσαν κοινόχρηστους χώρους με κατάλληλο μηχάνημα γκρειντερ, ισοπεδώνοντας το έδαφος και απομακρύνοντας μπάζα με εκσκαφέα-φορτωτή και φορτηγά. Τις εργασίες επέβλεψαν, οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι του Δ.Καρδίτσας Παναγιώτης Μαντζιάρας, Τριαντάφυλλος Τίκας και Κωνσταντίνος Ξυλομένος.

  IMG_3203

  Οι αντιδήμαρχοι συνομιλώντας με τους κατοίκους του οικισμού κατέγραψαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και δεσμεύτηκαν για την συνεχή προσπάθεια της δημοτικής αρχής να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο και τις συνθήκες διαβίωσης τους.

  Η δραστηριότητα αυτή αποτελεί συνέχεια προηγούμενων δράσεων στον οικισμό που έλαβαν χώρα τον προηγούμενο χρονικό διάστημα όπως η τοποθέτηση πράσινων  συμβατικών κάδων απορριμμάτων, ο εθελοντικός καθαρισμός του οικισμού κτλ.

  Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα σε κάθε ευαίσθητη κοινωνική ομάδα, όπως και σε κάθε δημότη, ώστε να επιτυγχάνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα βελτιώνοντας την καθημερινότητα όλων.

  SHARE