«Αγωνιστική Συσπείρωση Εμπόρων»: Την Πέμπτη 14 Δεκέμβρη κλείνουμε τα μαγαζιά μας για...

«Αγωνιστική Συσπείρωση Εμπόρων»: Την Πέμπτη 14 Δεκέμβρη κλείνουμε τα μαγαζιά μας για 2 ώρες

«Αγωνιστική Συσπείρωση Εμπόρων»: Την Πέμπτη 14 Δεκέμβρη κλείνουμε τα μαγαζιά μας για 2 ώρες

Συνάδελφοι μικροί έμποροι και αυτοαπασχολούμενοι,

Η συνεχιζόμενη επίθεση από την κυβέρνηση σε βάρος μας, με το φορολογικό και το ασφαλιστικό, με το ανελέητο κυνηγητό μέσω κατασχέσεων και ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, με την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας,στοχεύει στο οριστικό κλείσιμο των μικρών επιχειρήσεών μας και γιγαντώνει τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους.

Δεν θέλουμε την Ελλάδα που δημιούργησαν οι πολιτικές των μνημονίων. Αυτήν οικοδομούν οι κυβερνήσεις του κεφαλαίου. Αυτήν συντηρούν οι πολιτικές των επιδομάτων και της διαχείρισης της φτώχειας. Σε αυτήν πουλούν «φούμαρα» περί της ανάπτυξης που έρχεται.

Όσο η οργή μας εκτονώνεται στις ουρές που στεκόμαστε εμείς και τα παιδιά μας και στα «καρτέρια» των επιδομάτων, τόσο θα μεγαλώνουν οι λίστες των «δικαιούχων» …«κοινωνικών μερισμάτων» ελεημοσύνης.

Αν δεν τους σταματήσουμε, δε θα σταματήσουν!!!

Κάνουμε την οργή μαςΔΥΝΑΜΗμαζί με τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους άνεργους, τους συνταξιούχους και τα παιδιά μας, για να μην περάσει η 3η αξιολόγηση και ο νέος προϋπολογισμός.

Κλείνουμε τα μαγαζιά μας για 2 ώρες (11πμ – 1μμ) την Πέμπτη 14 Δεκέμβρη2017 και συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία.

SHARE